Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történik akkor, ha valaki...

Mi történik akkor, ha valaki így kijátssza a tárgyalási napot?

Figyelt kérdés

Ha valaki be van idézve vádlottként a bíróságra és tart attól, hogy lehet kimondanak 4 év börtönt, és úgy intézi, hogy megjelenik tárgyaláson, de ne engedjék be.

Tekintettel arra, hogy most hőmérsékletmérés is van és, ha 37,8 fok fölött van valakinek a hőmérséklete, nem mehet be.

Mi lenne akkor, ha a vádlott nem lázas, nem beteg, de tárgyalás előtt futna egy jó nagy kőrt, nem a bíróság előtt, kondizna, jól kimelegítené magát, de megtörölné a homlokát, hogy ne vizes fejjel menjen be és a kapunál ha mérik, több mint 37,8 fokot mutatna, mert kiizzasztotta magát és akkor, ha többet mutat nem engednék be, hanem rlnalolnák a tárgyást?

Ilyenkor mi történne, tényleg nem engednék be?

Nekem is lesz majd tárgyalásom de nem azért kérdezem, mert én erre készülök, csak eszembejutott.

2021. jan. 31. 20:04
 1/10 A kérdező kommentje:

6?

Nem 10?

Engem 8 évig terjedő rablással vádolnak meg 2 évig terjedő lopással. Halmazat 10 év.

Én nem 10 évet fogok kapni?

2021. jan. 31. 20:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Milyen beszólást?
2021. jan. 31. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyit kavartál már itt az ügyeiddel, hogy nem tudjuk pontosan megbecsülni mennyit kapsz. De szerintem örülhetsz, ha tíz alatt megúszod. :D
2021. jan. 31. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos ez engem is érdekelne, de más okból. Nekem bizony hiányozni fog Levike.

Levike, kérlek, mielőtt bevonulsz írd majd meg nekünk, hova mész és mennyi időre! Szeretném tudni mi lett az ügyednek a vége.

2021. jan. 31. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ott leszek!
2021. jan. 31. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Te merre laksz, hol?

Én Debrecenben.

2021. jan. 31. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen, de megoldom.
2021. febr. 1. 05:46
 8/10 A kérdező kommentje:

Ott van.

Google-be beírod, hogy "Gázspray-vel támadt és pénzt is lopott Békéscsabán" 2018. 12.08-án rakták fel egy oldalra. Google a barátod. Bezzeg azt nem írták, hogy kaptam egy kis verést...

Akkor még Hajdúsámsonban laktam, 2019.február 14-én költöztem Debrecenbe, azóta már Debrecenbe lakok.

2021. febr. 1. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#24 ez pont beleillik levike értelmi szintjébe.
2021. febr. 1. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Húha, itt erősen visszatöröltek....
2021. febr. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!