Ha valakinek kölcsön adtam egy nagyobb összeget fél éve de azóta se küldte vissza hiába lett szólva neki többször azért feljelenthetem vagy tehetek bármi jogi lépést?
Kölcsönszerződést gondolom nem írtatok róla, igaz?
Ez esetben sajnos az illegalitás talajára lépsz, amint intézkedsz.
Ha készítesz róla fotót, képmentést, vagy kinyomtatod.
Mivel ezzel elismerné, hogy tartozik.
Bár: és ez csak az én véleményem, jobb lenne erre hagyományos levél.
Annyi bizonyos: fenyegetőzést már mentettek el messengerről, és ezt elfogadta a rendőrség bizonyítékként. Ugyanezt megteszik-e a tartozás elismerésével? Ezt nem tudom előre megmondani.
E-mail, vagy hagyományos levél jobb lenne ilyen szempontból, mint egy messenger üzenet.
Én is nemrég adtam kölcsön egy kisebb összeget, két hete teljesen felszívódott ez az ember, pedig teljesen megbíztam benne, és válaszra se méltat. Kihúztam a szarból, pedig most nagyon jo helye lett volna annak a pénznek nálam is.
Ha jelentkezett volna, hogy később megadja, mert még fennáll a gondja, megértettem volna és biztosan találunk egy köztes megoldást. De nem, ő inkább átnéz rajtam, ennyire futotta tőle 35 évesen. Undorító emberek vannak és borzasztóan szomorú vagyok miatta.
Soha senkiben nem bízom meg többé miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!