Az ügyvédeknek nem az a legjobb, ha minél több tárgyalási nap van egy büntetőügyben?
A multkor mikor a tárgyalásomon indítványoztam, hogy nézzünk meg két és fél órás videót, nem nagyon tetszett az ügyésznek, de még a kirendelt védőm is sóhajtozott. Nem is mindig a tévét figyelte az ügyvédem, hanem sokszor telefonozott.
Nem értem, hogy miért sóhajtozott.
Az ügyvédeknek nem inkább az a jó, ha még mindig húzódik a tárgyalás?
Nem jó nekik, hogy minél tovább húzódik egy tárgyalás, nem fér bele egy napba, el kell napolni, máskor is kell mennie és minél tovább tart az ügy, annál több óradíjat 6 ezer/óra számláznak ki neki?
Jaj ügyészasszony...:)
Az biztos, hogy nem lehettem volna ott, mert az utcáról wc-zni egy embernek nem szabadna bemenni, mert tilos illetéktelennek ott tartózkodni, szabályt szegtem, de nem a btk szabályt, ezzel az ügyész meg a bíró nem foglalkozik, ezért nem a büntető bíró fog elítélni, hanem ezzel a sportközpont magánterület szabályát szegtem meg. A bíró arra kíváncsi, hogy én vittem el a pénzt vagy nem? Ez valószínűleg marad bizonyítstlan, felmentenek alóla.
Az meg, hogy nem láttsm még sportot...???
Thaibox versenysportoló vagyok.
Sehol se vagy te versenysportoló.
Azthiszed nem foglalkozik, majd hallgasd meg az indokolását a tisztelt bíróságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!