Az ügyvéd a megbeszélt 10% helyett később már 20%-ot kért és nem készített megbízást sem, még számlát sem adott. Mit tegyek?
Testvérem férje halálát követően került -2 kisgyermek maradt apa nélkül-sor nem vagyoni kártérítéssel kapcsolatos bírósági tárgyalásra.
1. Nem készült megbízási szerződés és később mikor már kiderült milyen összegről (20m. Ft)van szó, megemelte a korábban általa megadott 10%ot, 20%ra.
2. Az ügyet átadta egy kolléganőjének, de a végén mindkettőnek kellett fizetni(az ügyvédnő saját számlájára utaltatta a pénzt -pedig nem ebben állapodtunk meg-és azonnal levonta az ügyvédi költséget.
3. Az ügyvédnő több tárgyaláson nem jelent meg. Az ügyről folyamatában nem tájékoztatott.
Ilyeneket megtehetnek az ügyvédek?
Nem szeretném ezt ennyiben hagyni .
20%? Tocsikot a 8-10%-ért majdnem vízbe fojtásra ítélték!
Ügyvédi kamara!
ja csak tudjátok mi a baj ?
hogy az ügyvédi szakma sajnos nagyon összezár, úgyhogy nem létezik, hogy ténylegesen elmarasztalnák az adott ügyvédet, na meg kérdés, menyire tudod bizonyítani ...
én is azt mondom, irány a Kamrara, csak kérdés, hogy nem teljesen eleve vesztésre van-e ítélve ....
figyi hasonló ügyem van, csak még jobban szívja a véremet az ügyvéd, és mégsme tudok mit tenni, hiszen ő az ügyvéd, nyilván tett arról, hogy ne tudjak mit csinálni ...
nem véletlenül mondják, hogy csak ügyvéddel ne kezdj soha
na igen, ennél csak az a jobb vicc, amikor az illető ő maga az ügyvédi kamara elnöke
(és nyilván emiatt tudja, h jóval többet engedhet meg magának ....)
emberek, ez kész vicc, itt átver az ügyvéded, visszaél a pszichológusod azzal amit mondasz neki, esetleg még zsarol is, én nem tudom milyen világban élünk, de nagyon DURVA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!