Asszonyság férjet miért nem sétáltathat? Ilyenkor hol vannak a liberális emberjogi aktivisták?
Ha genderszabadság van és mindenféle nemet felvehet az ember, akkor miért baj az ha az asszony sétáltatja az urát? Kutyasétáltatás szabad volt. A féjnek pedig ez volt a genderje. Az asszony pedig előírásszerint ahogy nagy állatot kell pórázon vitte ki. Mégis megbüntették. Miért nem lázad senki?
"Ha genderszabadság van és mindenféle nemet felvehet az ember, akkor miért baj az ha az asszony sétáltatja az urát?"
Bejelentette? Amíg az okmányában az van, hogy férfi addig azt kell figyelembe venni.
Látod kérdező!
A liberális emberjogi aktivistáknak van eszük,és gondolkodnak.
Ilyen marhaságra nem kapják fel a fejüket.
Nem úgy mint egy GY.K.-s kérdező... :)
"Bejelentette? Amíg az okmányában az van, hogy férfi addig azt kell figyelembe venni."
- Nappal férfiként azonosítja magát, lehet csak éjjel kutya. Különben is egy kutya hogyan jelentse át magát? Eszednél vagy te? Láttál már kutyát az okmányirodában? Egyébként lehet az asszony akarta másnap
"A liberális emberjogi aktivistáknak van eszük,és gondolkodnak.
Ilyen marhaságra nem kapják fel a fejüket."
- Én ennek ellenkezőjéről vagyok meggyőződve a tapasztalatok alapján
"Az a baj, hogy a kutyát be kell oltatni és chipköteles, ha nem volt benne, akkor nem sétáltathatja, és le kell adni a legközelebbi kutyamenhelyen."
-Az is lehet hogy éppen ezt akarta másnap intézni, hiszen aznap kezdte magát új gendernek azonosítani. De este már nem is lehetett megsétáltatni. Hol itt a szabadság?
Kérdező, amit te felvázoltál, annak nem sok köze van a genderszabadsághoz, mindössze egy nyilvánvaló marhasággal próbálsz lejáratni valamit, amiről azt se tudod, hogy mi.
Magyarországon egyébként sincs genderszabadság, így nem értem, hogy mi a gond. Kanadai fórumokon lenne érdemes felhívnod erre a problémádra a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!