Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért miért tiltották el a...

Ezért miért tiltották el a járművezetéstől a buszsofőrt?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 12. 09:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2021. jan. 12. 09:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Másik cikk meg... izé, ott 2 rendőr halt meg..
2021. jan. 12. 09:50
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

A buszsofőr ügyet én sem értem, arra elég lett volna pénzbírság hisz köze nem volt az utasok veszélyeztetésének.

A másikba meg van egy kis ferdítés. Akkora alkoholszint mellett senki sem tud elvezetni egy autót de még csak értelmes szót sem tud kimondani.

2021. jan. 12. 09:58
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

"A másikba meg van egy kis ferdítés. Akkora alkoholszint mellett senki sem tud elvezetni egy autót de még csak értelmes szót sem tud kimondani."

Benned van egy kis ferdítés. Hivatalosan dokumentált 1,72 vérrel még simán vezeték, nem is érzem magam arra alkalmatlannak a becsült maximum meg 2,5 re teszem, akkor azért már vannak gondok, de még el tudok menni.

2021. jan. 12. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:

3

Hát ez egy 80 kiló körüli embernek kb. fél liter vodka.Ha jó passzban van az ember ,akkor némi akarattal ha nehezen is de még nagyjából lehet uralni egy darabig.

2021. jan. 12. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ma 09:58 "Akkora alkoholszint mellett senki sem tud elvezetni egy autót de még csak értelmes szót sem tud kimondani." Ebbe azért ne legyél biztos. Saját két eset. Megittam liternyi házi páleszt, sörrel kísérve. Úgy vittek ki, tettek be az autómba és fél országot átvezettem. Másik eset, három ember kellett, hogy feltegyenek a mozdonyra és egynek ott kellett maradni a hátam mögött tartani, le ne essek a székről. Ilyen állapotban vezettem 12 órát. Tudom nem kellett volna, nem is dicsekvés, csak hogy, igen lehetséges simán, vezetni ilyen állapotban. Nekem nagy mázlim volt, soha nem kaptak el és 40 év vezetés alatt, egy kicsi balesetet sem okoztam.
2021. jan. 12. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Nem vagy semmi :D
2021. jan. 12. 11:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Félnék ittasan vezetni, ha elémugrik egy öngyilkos akkor elővesznek.. nem feltétlen mozdonyra értem..
2021. jan. 12. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Valoszinüleg jármüvel vitték a lopott szajrét. Gyalogosan sokkal nehezebb lenne feltünés nélkül.
2021. jan. 12. 12:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor azért mert munka közbe munkaeszközzel lopták?
2021. jan. 12. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!