Tegnap érkeztem Romániából 2 negatív PCR teszttel, de a határon nem fogadták el. Van lehetőségem valahogy lefaragni a karanténból?
Figyelt kérdés
Dolgozni jöttem vissza, 10 nap otthonülést otthon is tudtam volna csinálni. A határon szívóztak mindenkivel (busszal jöttem) és senkinek se fogadták el... A tesztjeimet a megadott időintervallumon belül készítettem. Kezembenyomták a piros papírt, amit amint hazaértem ki is raktam tegnap.
Hallottam ezt-azt, hogy a rendőrség oldalán a tesztek feltöltésével még felülbírálhatják ezt. Ez igaz?
Lehet valami tenni, hogy eltöröljék a karantént?
2021. jan. 11. 10:15
11/16 anonim válasza:
Tényleg értelmét keresel a járványügyi intézkedésekben? Itt verjük a mellünket, hogy mi lezártuk a határokat, meg éjszakai kijárási tilalom, aztán hogy hogy nem ugyanúgy tombol a vírus.
12/16 Zöldlámpás lámpás - o1g válasza:
Az a baj, hogy az a törvény tróger, hogy te nem okoskodsz, hanem betartod.
13/16 anonim válasza:
Azóta van valami fejlemény? Én is mennék Erdélybe. Úgy tudtam hogy az egyik tesztet mindenképp itt kell csinálni Magyarországon viszont a másikat lehet kint. Azóta változott valami?
14/16 A kérdező kommentje:
Töltöm a karantént, még pár nap és vége. Kifelé én nem vittem teszteket, mert a karantént belekalkuláltam az ünnepekbe.
Sajnos így nem tudok segíteni.
2021. jan. 17. 09:12
15/16 anonim válasza:
Értem. Sajnos sok helyen sok félét lehet olvasni, már azt se tudom melyik az éppen aktuális 🙄 kifelé most nem kell karantén azt tudom. Amúgy a népegészségügyi osztály mondta hogy karanténozz 2 negatív teszttel? Oké hogy nem magyar de basszus azért ez durva hogy fizetsz érte stb és nem fogadják el egyiket sem
16/16 anonim válasza:
Hát látod mégsem figyeltél. Megmondták, hogy magyar, román és kenyai teszteket nem fogadnak el. Értelme semmi, mint ahogyan a többi baromságnak sincs, de ez nem is erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!