Közvetítői eljárásba ha nem egyezik bele egy olyan sértett aki már kárpotoltam azzal az összeggel amit kicsaltam tőle akkor mire számíthatok?
3000- Forintról van szó de több a sértett mint 3 tehát üzletszerűen elkövetett csalás..
Egyelőre még nem emeltek vádat ellenem. A közvetítői eljárás során csak személyes találkozó jöhet szóba? Csak mert gondolom 3000-Forintért senki nem fog közvetítői eljárássba bele egyezni!
Semmifele kontaktot nem fognak neked kiadni, a kozvetiton keresztul lehet kommunikalni akar szemelyesen, akar elektronikusan.
Ezt mar nem fogod siros szemekkel picsogva meguszni hogy jaaaajdesajnalom es jaaaajtesoneharaguggya'meg, foleg ha 50e felett van a karertek. Ha nagyfiu/nagylany voltal szandekosan, folytatolagosan, uzletszeruen csalni, legyel nagyfiu/nagylany vallalni a kovetkezmenyeket is.
Kedves 3 válaszadó!
Csak erre voltam kíváncsi
"
Semmifele kontaktot nem fognak neked kiadni, a kozvetiton keresztul lehet kommunikalni akar szemelyesen, akar elektronikusan"
Azért kérdeztem mert nyilván ha többe kerül az úti költség mint az adot "kár" akkor attól tartok hogy elfogják utasítani a közvetítői eljárást és nekem nyilván nem jó! De valószínűleg te magadból indulsz ki és gondolom nálatok ez a szokás hogy hogy sírtok ha valalni kell a feleloséget valamiért de megnyugtatlak hogy nem mindenki ilyen beszari Pöcs mint te..
Szóval nyugalom én állom a sarat. Te meg anyuci pici fia az internet mögül ne erősödj tudom milyen a fajtad... élőben meg kuss van ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!