Mit tehetek ez ellen? Ez képtelenség!
Jövőhéten lett volna a hagyatéki tárgyalásom, nekem meg a testvéremnek, de ma hívtak, hogy a "túlélő házastárs" fogadott egy ügyvédet és az nem ér rá egészen november elejéig! Hü.lye legyek, ha ez nem szándékos! Tudom, hogy direkt csinálta, de mit tehetek, hogy mégis most meg legyen tartva a tárgyalás?
Apám a házastársi levélben mindenről lemondatta, szóval most csak szórakozik.
Segítsetek!!!! Hozzáértők javaslatát kérem leginkább!! :(
Konkrétan mondta valaki hogy ellesz emiatt tolva a tárgyalás??
Van ilyen,egy ismerősöm vagyonelosztását már 1 éve húzza a feleség..persze itt más a felállás...
A közjegyzői iroda hívott, biztosan, a hivatalos levelet jövőhét elején kapom meg.
Az örökség ingatlan és ingóság is egyben.
A közjegyző arra hivatkozott, hogy mivel a feleség hivatalos személyt, ügyvédet fogadott, annak mindenképpen meg kell jelennie a tárgyalásunkon, különben ha nélküle tartjuk meg, akkor beperelheti az irodát. Tehát őket kár érheti... Mi meg várjuk ki a következő időpontot, amit meg állítólag nem tolhat tovább. Most ezt sem értem. Ezt eltolhatták hónapokra, azt meg már nem tolhatják tovább?
A feleség azért nem örökölhet semmit, mert 2 éve mikor apámmal összeházasodtak, házassági szerződést kötötttek, melyben mindenről lemondatja, a haszonélvezeti jogról is, minden ingatlanról és ingóságról is, még, amit a házasságuk alatt vett apám, arról is. Tehát mindenről.
Erre most jön ez a telefon, hogy egy tök idegen miatt, mert ügyvéd és megbízta a feleség, várnunk kell az új időpontig, mert neki csak az a jó.
Ez szabályos? Normális? Mit tehetnénk??
Szerintem ez nem is volt törvényes, mert akkor mindenki ezzel szórakozna, az már biztos!
Írjatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!