Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig használhatom most a...

Meddig használhatom most a diákigazolványomat?

Figyelt kérdés
2020 júniusban szereztem meg az alapdiplomámat, és szeptemberben kezdtem a mesterképzést, de legutoljára a 2019/2020 tavaszi félévében matricáztattam. Virus helyzet nélkül azt hiszem október 31-ig lett volna érvényes. Viszont most mindenféle hosszabbítások történtek.

#diákigazolvány #Diskigazolvany
2020. dec. 22. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:

"Meddig használhatom most a diákigazolványomat?"

Amíg el nem kopik.

2020. dec. 31. 02:16
 2/2 anonim ***** válasza:
A diakszovetkezettol november vegen kaptam egy mailt, hogy azok a doksik, amelyek lejarnak 2020.nov. 4-e es 2021.febr. 8-a kozott, azok 2021. apr 8-ig ervenyesek (vagyis a veszelyhelyzet megszunese utani 60 napig). Ugyanez vonatkozik a 2020.marcius 11 (?) es julius valahanyadika kozott lejartakra is. A juli es nov. 4 kozottiekre ez mar nem ervenyes.
2020. dec. 31. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!