Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye nem tehetik kötelezővé a...

Ugye nem tehetik kötelezővé a Covid-vakcinát?

Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 12:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Aki lepontozott (#9) igazán válaszolhatna is.

Kíváncsian várom mit tenne ebben a helyzetben.

2020. dec. 19. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
10. Akkor mutasd meg hol van a magyar alaptörvényben olyan, hogy nem lehet felnőtteknek kötelező védőoltás. A dán tüntetésnek semmi köze nincs az alkotmányhoz és néhány száz oltásellenes tüntetett csak. Ha összeszedsz innen-onnan mindenfélét, aminek semmi köze a kérdésemhez se a te állításodhoz, azzal nem fogod megerősíteni a saját hülyeségedet.
2020. dec. 19. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom miert nekem valaszolsz egy szot nem irtam alkotmanyrol.
2020. dec. 19. 14:16
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
a 6os írta. te törvényt írtál. Egykutya. Akkor mutasd meg Mo-n milyen törvény tiltja a felnőttek kötelező oltását. Vagy nem tudom hogy jön ide az, hogy állítólag több ország is törvényt módosított, mert anélkül nem tudnák beadni az oltást (ami természetesen nem igaz, csak leírtad, hátha valaki elhiszi).
2020. dec. 19. 14:23
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
En azt sem irtam, hogy torveny tiltja Magyarorszagon, sot az ellenkezojet irtam ennek, nalunk torvenybe foglaltak es ez mar nem most volt. Szerintem te tul ideges vagy mar ehhez a vitahoz, jobb lenne relaxalni inkabb mint itt idegeskedni. 😂
2020. dec. 19. 15:29
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
Az oviedói egyezmény 26. Cikke megengedi, hogy az egyezményben foglalt bizonyos jogokat a közegészség védelme érdekében korlátozzák.
2020. dec. 19. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
Jezusom mennyi idota ember van itt. Mind osszeeskuves-elmelet hivok is vagytok? Dehogy teszik kotelezove. Atyavilag... Majd jonnek es lefognak,vagy ha nem megyek,mert mondjuk elbujok, lelonek a katonak,mi? 🤣🤣
2020. dec. 19. 15:52
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
15. az tény, hogy a hülyék fel tudnak bosszantani, de általános iskolás szinvonalú kötekedők, akik hülyeséget beszélnek össze-vissza és még a saját hazugságaikba is belebonyolódnak, nem igazán izgatnak. Természtesen nem írtál igazat, külföldön nincs és nem volt törvény, amit a vakcina miatt kellett módosítani és itthon se foglaltak semmit törvénybe a vakcina miatt. Komolyan nem értem mi értelme a hazugságok a terjesztésének: aki retteg az oltástól, az ezek nélkül is retteg, aki meg értelmes, azt nem fogod hazugságokkal befolyásolni.
2020. dec. 19. 16:37
 19/20 anonim ***** válasza:
60%

Az egyik válaszoló az Eütv. által lehetővé tett életmentő beavatkozások visszautasítására gondolt, ami nem az alaptörvényben került megfogalmazásra, tehát nem is alkotmányellenes a történet.

Minden esetre nemzetközi gyakorlat következtében kötelezővé lehet tenni, mint ahogy egyes államokban is kötelező a belépésnél, bár én nem vagyok biztos abban, hogy egy ilyen „friss" vakcinát, úgy hogy hosszabb távú tapasztalat nincs is vele, bárki kötelezővé tenne.

2020. dec. 19. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Megprobalhatjak.
2020. dec. 20. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!