Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyha az utcán menve azt...

Hogyha az utcán menve azt látom, hogy valakik a közkútra csatlakoztatnak locsolócsövet, és úgy folyatják be magukhoz órákon át a vizet, akkor azt hová lehetne bejelenteni?

Figyelt kérdés
azért kérdezem, mert a rendőrséget ilyen ügyekkel nem nagyon akarom zaklatni, hátha van valami illetékes
2010. aug. 11. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Helyi önkormányzat.
2010. aug. 11. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is önkormányzat. De mért akarod bejelenteni? Rosszba vagy az illetővel vagy egyszerűen csak ki akarsz baxni vele?
2010. aug. 11. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Csupán azért baj kedves barátom, mert az azért közkút, hogy aki arra megy, és véletlen megszomjazik, az tudjon nyugodtan inni belőle, nem pedig azért, hogy valami sóher paraszt naponta locsoljon ki belőle 500 litert feleslegesen. Éppen az ilyenek miatt szerelték már le a környéken a legtöbb kutat, és ha bizony annál a kútnál is folyamatosan ekkora fogyasztás lesz, az is megszűnik. Ezen a mentalitáson változtatni kéne, hogy amit el lehet, azt el is lopjuk!
2010. aug. 11. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen jól mondod! Azért közkút, hogy mindenki használhassa IVÁSRA! Szerintem igenis sok az a 2-4 óra ameddig egy csövön keresztül folyamatosan folyatják, vagy csak rajta van, és ezért senki sem tud inni. Amúgy meg szabályban van, hogy locsolásra nem lehet használni.
2010. aug. 11. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom, hogy hova kellene bejelenteni. Azokkal ne foglalkozz akik sza_háziznak. Vagy szintén tolvajok, vagy nem tudják, hogy az a víz is pénzbe kerül, csak nem az fizeti aki használja, hanem mindnyájan.
2010. aug. 12. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!