Kubotan lehet nálam a utcán?
Figyelt kérdés
önvédelemre#önvédelem,fegyver,kubotan,fegyverek
2020. nov. 26. 18:47
1/10 anonim válasza:
Lehet. De használni is tudod, vagy csak vagánykodni akarsz vele ?
Elveszik tőled aztán visszakapod mint anal plug.
2/10 A kérdező kommentje:
fhú de pervez g...i vagy
am önvédelemre
2020. nov. 26. 19:22
3/10 anonim válasza:
Megnéztem mi az, de csak valami vékony tollnagyságú bigyó. [link] az fáj ha feltolják a valagadba?
4/10 A kérdező kommentje:
öhm..hogy is mondjam..
Ezt nem arra találták ki amire gondolsz
2020. nov. 26. 20:09
5/10 Deák Dominik 2020 válasza:
Ha felmerül benned, hogy lehet-e, akkor nem :)
6/10 A kérdező kommentje:
Dominik!
Nem vagyok arra szocizálva hogy s...embe legyen valami,mert mindig van férfiságom annyi hogy ne dugdossak fel ilyen vackot..
2020. nov. 26. 22:34
7/10 Thunderfairy válasza:
Kedves kérdező. Igaz nem éppen úgy fogalmazták meg ahogy kellet volna, de én leirom érthetően. Ha nem tudod használni az önvédelmi eszközödet akkor a támadó elveheti és felhasználhatja hogy most már eszközel támadjon rád. Tehát tanuld meg az eszköz használatát és csak ha nagyon muszály akkor használd.
8/10 A kérdező kommentje:
Jó,de nem tudom,hogy önvédelmi fegyó vagy más?
Mert ezek a pervez genyók most össze zavartak.
2020. nov. 29. 12:12
9/10 Thunderfairy válasza:
Az interneten én úgy láttam hogy önvédelmi eszköz. De meg is kell tanulni használni.
10/10 anonim válasza:
Barmit hordhatsz magaddal. Ugyis csak akkor igazoltatnak ,ha bunozonek neznek. Itt nem akarom reszletezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!