Ki engedhetik előzetesből?
nagykanizsa Nyiregyháza.
van meghatalmatott ügyvédje
Nyíregyházáról Budapest nyugatiig 3 óra vonat IC vonattal, Budapest Délitől Nagykanizsa 3 és fél óra azaz, hajnali keléssel is oda lehetne érni egy 13 órási idézésre, tartana legkésőbb 16-ig, Budapestig fel tudna jutni onnan viszont 19.23 kor elmegy az utolsó Nyíri vonat, ami 20.36, 21.36, 22.36-kor megy az már csak.Debrecenig megy, onnan csak taxival tudna hazamenni.
Gyorsan így tudtam számolni.
mivan veletek.? ha tudnatok olvasni leirtam mennyit kapott.
egy gyilkoskap 5evet.. vicc az egesz
Kérdező! Ne legyél feszült, a kommentjüket jelentsd a moderátoroknak!
Én átlátom a problémád, együttérzek mondtam is, remélem hamar szabad lesz a párod, ilyen kis súlyú bűnesetért nem is tudom, hogy milyen nemkomplett volt az a nyomozási bíró, aki elrendelte akkor a letartóztatását.
köszönöm szépen. igazábol nem is a biro hanem az ügyész köcsög. remélem minel hamarabb vége lesz ennek a rémalomnak és haza jöhet hozzánk. :/
mindenki itélkezik, tudom bűnt követett el de akkor nem gondolta hogy ez lesz belőle.
mindent megbánt, és beismert mindent az elejétől fogva.
Akkor annyit kap, ha beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogától. Helyben jogerős lesz. Bíró maximum pár honapot enyhithet rajta.
Ha nem, akkor jön a “rendes” tárgyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!