Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki engedhetik előzetesből?

Ki engedhetik előzetesből?

Figyelt kérdés
Párom 7hónapja előzetes letartóztatásban van, most hosszabbítottak neki tárgyalásig,ami január 11én lesz. Az ügyvéd fel lebbezett hogy engedjék ki, jött egy papir a páromnak hogy nem utasították el és hogy december 11én tartanak tanácsülést a fellebbezés miatt. van rá esély hogy ki engedjék?

2020. nov. 24. 14:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

nagykanizsa Nyiregyháza.

van meghatalmatott ügyvédje

2020. nov. 25. 10:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyíregyházáról Budapest nyugatiig 3 óra vonat IC vonattal, Budapest Délitől Nagykanizsa 3 és fél óra azaz, hajnali keléssel is oda lehetne érni egy 13 órási idézésre, tartana legkésőbb 16-ig, Budapestig fel tudna jutni onnan viszont 19.23 kor elmegy az utolsó Nyíri vonat, ami 20.36, 21.36, 22.36-kor megy az már csak.Debrecenig megy, onnan csak taxival tudna hazamenni.

Gyorsan így tudtam számolni.

2020. nov. 25. 10:58
 23/29 A kérdező kommentje:

mivan veletek.? ha tudnatok olvasni leirtam mennyit kapott.

egy gyilkoskap 5evet.. vicc az egesz

2020. nov. 25. 14:08
 24/29 anonim ***** válasza:
Az ügyész indítvány, amit akkor kap meg ha előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyalásról.
2020. nov. 25. 14:17
 25/29 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ne legyél feszült, a kommentjüket jelentsd a moderátoroknak!

Én átlátom a problémád, együttérzek mondtam is, remélem hamar szabad lesz a párod, ilyen kis súlyú bűnesetért nem is tudom, hogy milyen nemkomplett volt az a nyomozási bíró, aki elrendelte akkor a letartóztatását.

2020. nov. 25. 15:20
 26/29 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen. igazábol nem is a biro hanem az ügyész köcsög. remélem minel hamarabb vége lesz ennek a rémalomnak és haza jöhet hozzánk. :/

mindenki itélkezik, tudom bűnt követett el de akkor nem gondolta hogy ez lesz belőle.

mindent megbánt, és beismert mindent az elejétől fogva.

2020. nov. 25. 16:28
 27/29 A kérdező kommentje:
egyébként amit az ügyész inditványozott 1 év 8hónapot az előkészítő ülésen. azt fogja kapni vagy a biró kiszabhat más bunntetést?
2020. nov. 25. 16:29
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor annyit kap, ha beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogától. Helyben jogerős lesz. Bíró maximum pár honapot enyhithet rajta.

Ha nem, akkor jön a “rendes” tárgyalás.

2020. nov. 25. 17:11
 29/29 A kérdező kommentje:
értem köszönöm :)
2020. nov. 25. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!