Érdemes előre megírni a fellebbezést?
Van egy büntetőügyem, amiben nem vagyok bűnös csak vádlott, azonban mindent figyelem előtt kell tartani.
A bíróság vagy elítél vagy felment.
Ha elítél, akkor fellebbezek felmentésért, mert nem követtem el amivel.a rendőrség meggyanusitott, az ügyészség pedig megvádolt.
A fellebbezést érdemes megírni előre és eltenni a mappámba vagy a fiókomba és majd csak a dátomot kell a végére írni?
Arra gondoltam, hogy ha elítél az elsőfomu bíróság, előre gondolkodom a bíró fejével, hogy miért ítél el, mi alapján és már azt figyelembevéve megírnám a fellebbezést, mert ítélettől 3 napom van csak és a fellebbezés hosszú, nem lesz idő megírni. Ezen gondolkodtam.
Érdemes előre megírni és, ha mégsem úgy van, azt a kicsit módosítani?
Mert ha felment, akkor pedig nem adok be fellebbezést értelemszerűen.
A fiókomban megfér.
#10: volt hasonló indoklás bírósági ítéletben, halál komolyan.... :-DDD
Meglátták a lehetőséget, és nem tudtak ellenállni a kísértésnek... LOL
"Hegedűs István bíró az indoklásában is azt mondta: az ügyben nem bűnözők szövetkeztek arra, hogy megrövidítsék az Osztrák Megbékélési Alapot, hanem többségében büntetlen előéletű személyek „látták meg a lehetőséget” a kárpótlásban, s nem tudtak ellenállni a kísértésnek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!