Mit tegyek? Az új maszkviselési törvényekben nincs szó fogyatékos illetve pánikbeteg emberekről, mindenkire vonatkozik! A 22 éves autista, pánikbeteg és erősen OCD-s testvéremet, hogy vigyem le az utcára sétálni? NEM TUD MASZKOT HORDANI!!! 30N
Megismétlem. 22 éves, magasan funkcionáló autista, pánikbeteg, OCD-vel kezelt, több gyógyszert szedő testvérem velem él és eddig le tudtam vinni sétálni, mert SZÜKSÉGE VAN A MOZGÁSRA! Most az agyament intéztkedés miatt az utcára sem tudom levinni, hogy aludni tudjon ő is és én is tőle! Mit tegyek? Ha rá próbálod adni, ordít és letépi, dühkitörése lesz, szenzoros tultöltődés stb...
Ui: NEM vagyok maszktagadó, se semmiféle vírustagadó, vagy egyéb, amivel engem megszoktak emiatt KOMOLY PROBLÉMÁM miatt felcimkézni. Olyannyira nem, hogy én már az elejétől fogva, még ITTHON is viseltem a maszkot, nehogy tovább adjam a nagymamánknak, DE most nem tudom mihez kezdjek!!!!
ÖTLETET KÉREK!!!
Ha maszk nelkul viszed ki a tesvered az eletbe, akkor ezzel veszelyezteted az eletet. Lehet itt moralizalni, meg szitani a tuzet … de a maszk hordasa a sajat jol felfogott erdeketek.
Talan kifogja birni a testvered, hogy most nem mentek setalgatni egy darabig. Persze megkockaztathatod, hogy elkapja a bajt … nem tudom mi a valos celod.
Operatív Törzs forródrót elérhetősége
06 80 277 455
06 80 277 456
Szerintem itt próbálkozz, és majd azért írd le, hogy mit mondtak.
Sajnos az az alapvető probléma, hogy attól mert valaki autista, a vírust még tudja terjeszteni, legalábbis a kormány szerint biztos, így ha maszkot nem hajlandó felvenni, akkor maradjon otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!