Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Az új maszkviselés...

Mit tegyek? Az új maszkviselési törvényekben nincs szó fogyatékos illetve pánikbeteg emberekről, mindenkire vonatkozik! A 22 éves autista, pánikbeteg és erősen OCD-s testvéremet, hogy vigyem le az utcára sétálni? NEM TUD MASZKOT HORDANI!!! 30N

Figyelt kérdés

Megismétlem. 22 éves, magasan funkcionáló autista, pánikbeteg, OCD-vel kezelt, több gyógyszert szedő testvérem velem él és eddig le tudtam vinni sétálni, mert SZÜKSÉGE VAN A MOZGÁSRA! Most az agyament intéztkedés miatt az utcára sem tudom levinni, hogy aludni tudjon ő is és én is tőle! Mit tegyek? Ha rá próbálod adni, ordít és letépi, dühkitörése lesz, szenzoros tultöltődés stb...

Ui: NEM vagyok maszktagadó, se semmiféle vírustagadó, vagy egyéb, amivel engem megszoktak emiatt KOMOLY PROBLÉMÁM miatt felcimkézni. Olyannyira nem, hogy én már az elejétől fogva, még ITTHON is viseltem a maszkot, nehogy tovább adjam a nagymamánknak, DE most nem tudom mihez kezdjek!!!!

ÖTLETET KÉREK!!!

2020. nov. 12. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sajnos tényleg nem nagyon tudsz mit csinálni. Esetleg petíciót indítani? Az esti kutyasétáltatást is azért engedélyezték végül. Addig meg nincs olyan ismerős, aki legalább néha el tud vinni titeket kocsival olyan helyre, ahol sétálhattok maszk nélkül? Vagy esetleg a sálat kipróbálhatod, hogy mennyire hagyja az orráig felhúzni. Mivel maga a tárgy nem idegen, hátha.
2020. nov. 12. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
8%

Ha maszk nelkul viszed ki a tesvered az eletbe, akkor ezzel veszelyezteted az eletet. Lehet itt moralizalni, meg szitani a tuzet … de a maszk hordasa a sajat jol felfogott erdeketek.

Talan kifogja birni a testvered, hogy most nem mentek setalgatni egy darabig. Persze megkockaztathatod, hogy elkapja a bajt … nem tudom mi a valos celod.

2020. nov. 12. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
2%
Sehogy, a testvéred nem kutya, hogy levidd sétálni.
2020. nov. 12. 18:47
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Kiakarod nyirni a tesódat, hogy ennyire ki akarod vinni? Csak kerdezem.
2020. nov. 12. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Operatív Törzs forródrót elérhetősége

06 80 277 455

06 80 277 456

Szerintem itt próbálkozz, és majd azért írd le, hogy mit mondtak.

Sajnos az az alapvető probléma, hogy attól mert valaki autista, a vírust még tudja terjeszteni, legalábbis a kormány szerint biztos, így ha maszkot nem hajlandó felvenni, akkor maradjon otthon.

2020. nov. 12. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Minden civilizált országban van medical exemption. Nálunk orbánisztánban természetesen nincs, lakosság részéről szintén a nemes hozzáállás , hogy embertársaink leszarva, csak a mi szaros életünk számít másoké mindegy. A MOK nemhogy nem foglalkozik vele még szankciókat kér a kormánytól a lakosságra!! A retek ellenzéknek meg esze nincs semmi hasonlóhoz sem csak szirénázni tud és szítani a pánikot mert még nincs elég.
2020. nov. 12. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Sportolni mindenhol lehet maszk nélkül. Futócipőt és melegítőt vesztek fel, és ha rendőrt láttok, nekiálltok kocogni.
2020. nov. 12. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazolast kerjetek.
2020. nov. 13. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!