Bármi is jobb lesz most a közterületi maszkviseléstől meg a kijárási tilalomtól?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokatív hanem komoly. Arra vagyok kíváncsi, hogy valóban ezek érnek-e valamit, vagy csak felettébb bosszantó nesze semmi látszatintézkedés?2020. nov. 11. 12:15
11/25 anonim válasza:
Igen, érne valamit. Csak hát némelyik ember nem azért veszi fel hogy védekezzen a terjedés ellen, hanem mert büntetnek érte...
12/25 anonim válasza:
11#
így van,,felveszi,,azt mikor úgy véli,hogy nem látja senki lehúzza az óránál azt megy a ruszki zsepi....
13/25 anonim válasza:
Szegeden a polgi úgy döntött, hogy nincs kivétel, mindenütt kell :(
Szívás, reggel a kihalt utcán minek, mi értelme?
14/25 anonim válasza:
#13 ha kihaétak szegeden az utcák már volt értelme, tekintve, hogy legalább ott nem gertőzik egymást az emberek.
15/25 anonim válasza:
Semmi nem lesz jobb. Az olaszoknál, franciáknál, spanyoloknál talán jobb lett?
16/25 anonim válasza:
14# amikor és amerre közlekedni szoktam reggel, nagyon ritkán szokott más szembe jönni, teljesen értelmetlen maszkot húzni, tényleg oda jutunk, hogy a levegőért is fizetni kell már. Szívesen nem mennék így sehova, de sajnos menni kell.
17/25 anonim válasza:
Nem. Az ilyesminek nincs jelentősége. Normális gázmaszknak lenne, de azt meg senki sem hord.
18/25 anonim válasza:
Ilyenkor jó a lottó milliárdosoknak.
De azért remélem nem fogják tudni mind elkölteni...
20/25 anonim válasza:
Eddig a buszt kerültem miatta, ezentúl gyalog se lehet járni nélküle, muszáj lesz autót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!