Fegyvertartás ellenzők, ezekhez mit szóltok?
Ezek után is jó, hogy a civil polgárnak nem lehet fegyvere?
Akkor is elleneznéd a civil, ha veled csinálnák meg ezeket?
Nem tudom, hogy sikerül nektek bzmeg MINDEN kibszott témát Gyurcsányra vissza vezetni?! Attól, hogy Gyurcsány csinált f-szsáogat még nem fogja befolyásolni a véleményemet se a fegyvertartásról, se a Fideszről, se semmi másról :D
Gyurcsány az gyurcsány a fegyvertartás meg fegyvertartás.
Akkor lenne értelme fegyvert tartani ha olyan fegyver mániákusok lennénk mint amerika.
Meg a másik,ha nics magyarországon/körül háború akkor mi a tökömnek fegyver?
Meg ennyi,mikor halottál hogy rendőrök megerőszakoltak egy lány?
Vagy katonák?max 2 vh vagy háburú alatt.
Én fegyverpárti vagyok mert szeretem a fegyvereket és jó erőkiegyenlítőnek tartom: lőharcban van esélyem, a gyenge fizikumom miatt közelharcban nincs (pl. rablótámadás vagy gyilkossági kísérlet esetén).
Viszont ezzel a kérdéseddel teljesen átértékelted a véleményemet: majdnem jónak tartom azt a rendszert ami most van.
Arra azért készülj fel hogyha engedélyezett lesz a fegyvertartás, az a kormánnyal szemben nem garantálja a biztonságodat: besorozhatnak, elkobozhatják a tulajdonodat, kivégezhetnek stb... Magyaráznám tovább, de a válaszolók értik, neked szerintem nincs élettapasztalatod vagy elég eszed ahhoz, hogy felfogd mikor válik előnyödre egy fegyver és mikor nem tudod használni.
Nagyon szomorú, hogy amiert a hozzád hasonlóak visszaélnek a lehetőségeikkel, korlátozva vannak a normalis állampolgárok jogai is: gondolok itt a paprikaspray és paprika oldat korlátozásaira is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!