Hol tudhatom meg hány fömérő van az ingatlanon?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 05:21
1/6 A kérdező kommentje:
albérletben lakom ,és a néni most olyan összegről beszél hogy tulzásnak gondolom ,eddig is olyan villanyszámlákat fizetetet ki velem mindha egy ipart üzemeltetnék , szeretném meg tudni hogy ez valóban az én fogyasztásom vagy a sajátját is velem akarja kifizetetni ! aki járatos ebben a dologban kérem írjon köszönöm !
2010. aug. 10. 05:25
2/6 anonim válasza:
A villanyszámlán (de a többi mérés után fizetett dolog számláján is) részletesen megjelenítik a mérőhelyeket és a két leolvasás közti időben mért fogyasztást, ill. annak díját. A mérőhelyeket a gyártási számmal jelölik, így a fogyasztó is be tudja azonosítani. Ezek szerint rezsit csak bemondásra fizetsz, és a számlákat nem mutatja meg a tulajdonos? Ilyesmibe nem szabad belemenni! Kérdd el a számlákat és az alapján kalkuláljatok ki egy tisztességes összeget (ha nincs lehetőség egyértelműen meghatározni a fogyasztásod), de ha például külön lakrészben laksz külön mérőkkel, akkor még egyszerűbb az eset.
3/6 A kérdező kommentje:
igen hasra ütösen kell fizetnem ! amikor ide jöttem azt mondta számlák lesznek na meg albérleti szerződés azota sincs semmi csak a nagy átvágás ! az elmü ad felvilágosítást az órákról?
2010. aug. 10. 07:36
4/6 anonim válasza:
Az Elmü nem ad felvilágosítást,csak a tulajdonosnak. Ragaszkodj a számlához,addig ne fizess a tulajnak.
5/6 A kérdező kommentje:
és ha sikerülne a csekket el kérnem valahogy akkor sem ad felvilágositást?
2010. aug. 10. 07:59
6/6 anonim válasza:
Szerintem ,ha teheted,minél előbb keress másik albérletet.Valószínű,szívatnak.Előre beszéljétek meg,írjatok szerződést.Megegyezés alapján fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!