Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen munkahelyeken kérnek...

Milyen munkahelyeken kérnek erkölcsi bizonyitványt? És mit bizonyit egy erkölcsi bizonyitvány?

Figyelt kérdés

2020. nov. 5. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Azt hogy nem nyírtál ki még senkit sem. Nem kell rettegniük tőled. Gyerekként voltam nagyszüleimnél vendégségbe nyaralni és hívtak az ottani gyerekek focizni a sok vidéki suttyó, mert azt hitték én majd jól játszok városi létemre. Nem akartam menni, mert a falusiak vadak. de mondta nagypapa hogy ezek szelíd gyerekek. Nem vertek még agyon senkit sem. Nyugodtan mehetek. Na onnan tudtam, hogy olyan rosszak nem lesznek mint itt a panelba
2020. nov. 5. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nincs priuszod.
2020. nov. 5. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan helyen is kérnek, ahol bizalmas adatokkal kell dolgoznod, például emberek telefonszámával, lakcímükkel, bankszámlaszámukkal. Mert aki még nem bűnös, kisebb eséllyel fog visszaélni ezekkel mint egy visszaeső.
2020. nov. 5. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!