Ügyfélkaput a járványhelyzet alatt is csak a kormányablakban lehet regisztrálni? Vagy van rá mód online?
Ügyfélkaput nem tudsz online intézni, mert ahhoz hogy online intézz valamit, ahhoz kell az ügyfélkapu.
Ez alól akkor van kivétel, ha elektronikusan már van azonosítód, vagyis 2016 utáni a személyi igazolványod. Ezen a linken tudsz akkor ügyfélkapus regisztrációt elektronikusan intézni.
#3 Nem fog jelezni a háziorvos! Neked/neki kell őt felhívni!
Ma intéztük, én kellett hogy hívjam az orvost ahhoz hogy megtudja, már lehet hogy ott van a covid-teszt eredménye a rendszerben és meg lehet nézni. Nem úgy érkeznek a teszt eredmények, hogy orvosnak küldik és látja hogy jött 13 teszteredmény aznap a betegei részére, hanem bekerül a rendszerbe a te/ő adataid közé és amikor rátelefonálsz, akkor megnézik, hogy annál a betegnél van-e valami eredmény. Pont emiatt lehet megnézni ha van valakinek ügyfélkapuja, mert nem az orvosnak küldik, csak általában ő tud ránézni az elektronikus rendszerben.
Köszi.
Én tegnap magánban csináltam magánban, de 5-kor már fent volt az eredmény. Bár cseszhetem, mert sose szabadulok ki innen főleg, ha a második fertőzött gyanústól újraszámolják a karantént.
Persze két napot azon is buktunk, hogy a kormányhivatal nem bírt időben felhívni csak két nappal a pozitív teszt után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!