Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Töröljék a rám vagy másra...

Töröljék a rám vagy másra nézve sérelmes digitális tartalmat amit én hoztam létre korábban?

Figyelt kérdés

Igen.

Minden olyan tartalmat töröljenek ami akár rám, akár másra nézve sérelmes és digitálisan tárolt és én hoztam létre bármikor korábban és amivel vissza lehet élni.

Példa. Megkérdezel egy viccről ami valakire nézve sérelmes, de később másnak bántó és fel akarnák haszálni ellenem. Ez igaz minden más hasonló digitális tartalomra.

Töröljék a korábbi ilyen tartalmakat.

Azokat viszont ne amelyek nem sértik senki érdekét.

Akaratom ellenére rólam készült és ellenem szóló digitális tartalmakat töröljék.

2020. okt. 25. 11:25
 1/6 A kérdező kommentje:

tulajdonjogot se, megtakarítást se töröljenek.

Tehát a korábban bármikor meglévő megtakarítást ne töröljék, arról pontos nyilvántartás legyen.

2020. okt. 25. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel a net jó része anonim tartalom, így felmerül a kérdés, hogy annak szerzőjét miképp lehet beazonosítani ?
2020. okt. 25. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos jó helyre írtad ezt?Én nem látok itt semmilyen kérdést:D
2020. okt. 25. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
No, mi történt? Ilyen jól sikerült a szombat esti buli? :D
2020. okt. 25. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen kérheted, ez a felejtés joga.

[link]

Korlátja, hogy csak EU-n belüli szolgáltatásra vonatkozik.

[link]

Pl. van itt is egy N. Levike néven irogató személy, aki rablás vádlottja, és itt kb. 50 kérdést tett fel majdnem két év alatt, rengetegszer elszólta magát, de annyira, hogy csak ez alapján teljesen bizonyítható az, amivel vádolják.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__10749394..

2020. okt. 25. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Az az N. Levike nem egyezik meg vèletlenül Kiss Krisztiánnal, algyői lakossal aki ,,ártatlanul" keveredett bele Szegeden a cigányok elleni háborúba? ;)
2020. okt. 26. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!