Hogy lehetséges ez, hogy Budapestem meg cannabis bolt nyílt? Miért nem tiltják be az ilyet?
Kérdező! Te tipikusan az az embertípus vagy, akit rühellek.
Szépen leírják, hogy mennyi a legális határérték THC tartalomra. Ha kicsit is gondolkodnál, rájönnél, hogy attól már senki sem fog betépni és semmilyen káros hatása nincsen a szervezetre, lényegében egy konyakos csoki ártalmasabb, mint az ilyen termékek.
Erre a reakciód: "A kis mennyiséget is be kéne tiltani". Miért? Mert te azt mondtad? Mivel indokolnád ezt a döntést?
Ja igen, mert "a kábítószer rossz, csúnya dolog brühühüh". Hihetetlen...
Igazad van kedves kérdező, tiltsuk be a mákot is, nyomokban ópiumot tartalmaz. Elvégre, ha a heroin illegális, akkor a mákos gubának is annak kellene lennie, a jelenlegi helyzet így túl liberális...
ui.: nem tudom, hogy troll vagy, vagy egyszerűen hülye, de mindenesetre szánalmas
Miért? Az emberek ráfüggnek az ilyesmire.. Kinek jó ez, ha drogosok mászkálnak a városban?
Én a dohányzást is betiltanám. Pazarlás.. A dohányültetvényeken élelmiszert is lehetne termeszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!