Nyilatkozat arról mi kinek a tulajdona?
Figyelt kérdés
Egy rossz kapcsolatban vagyok. A ház közös tulajdon,a benne lévő cuccokat mindet én vettem. Sok mindent számlával tudok igazolni, de van amit nem.
Kórházba kell mennem, 5 nap bent fekvéssel.
Félek ez idő alatt ellopja a cuccaimat, a magáénak hazudja, haverjait meggyőzi hazudjanak miatta.
Szeretném lepapírozni tételesen mi az enyém. Van erre valami formanyomtatvány, vagy milyen tartalmi követelménye van?
Kamerát venni nincs most pénzem.
2020. szept. 10. 14:15
1/2 anonim válasza:
Ez már ott beteg, hogy egy ház berendezéseit számlával tudod igazolni. Hány éve is vagytok ellenségek? 60-70? Rohadt öregasszonyok...
2/2 A kérdező kommentje:
Mivel boltban vettem a bútorokat, adtak számlát. Gondolom ilyenről még életedben nem hallottál.
2020. szept. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!