Aki volt már börtönben: mesélne róla, hogy milyen az élet bent?
Üdv! Nagyon érdekel a téma, így örülnék, ha valaki (minél többen, annál jobb) leírnák a személyes tapasztalataikat.
Az is érdekelne, hogy hol, miért és mennyi időt töltöttek, de persze nem muszáj mindent leírni, viszont azt jó lenne tudni, hogy hogy telik egy átlagos nap a börtönben, hányan voltak egy cellában, mennyit voltak kint, balhék milyen gyakoriak stb.
Köszi annak, aki tud válaszolni!
Hány évesen kerültél be és miért ha szabad kérdezni?
Komolyan megy bent ez a megerőszakolósdi? Azt hallottam, hogy ez inkább jellemző a fiatalkorúak börtönében.
Bár kicsit régi, de alapvetően a börtön "logika" nem változott (sőt még az intézet is szinte ugyanúgy néz ki) a fiatalkorúak vonatkozásában.
Google: bebukottak (a YouTube-on is fent van), az egyik rész nagyon jól dokumentálja, hogy mi történik amikor valaki bekerül a kannibálok közé.
El ne hidd amit eddig irtak … en meg most is bent vagyok (eletfogytos vagyok). Most van egy kis idom netezni, mert a szauna eppen foglalt … de nemdokarra megyek gyurni egyet, aztán szauna es masszazs. Holnap szolizni fogok es bejelentkeztem manikurre is. Hetvegen latogatasi ido lesz, hívtam ket ugyeskezu lányt a rosszlanyok.hu-rol.
Jovo heten kicsit unatkozni fogok mert semmi fakultativ program nem lesz, de utana kezdodik a szureti bal ami legalabb egy hetig fog tartani.
Amióta Soros emberei inteztek nekem parmillio karteritest, ugy elek mint marci hevesen. Nincs is kedvem szabadulni :)
Na jo, megyek gyurmazni egy kicsit … majd meg dumcsizunk. Idom mint a tenger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!