Fel jelenthet az illető? Nemrèg volt egy incidens a kutyaval nem harapta meg meg semmi egyszeruen a manus a kutyafuttato mellet parkolt a keritestol kb 30 centire(elvileg nem is hivatalos parkolo) es oda ment a kutyam es ugatott rá...
De nem harapta meg meg semmi csak "nem engedte hogy beszalljon a kocsijaba" azt mondta ha hazaer az lesz az elso dolga hogy feljelent. Ebbol milyen bajom lehet?
A kutya be van jelentve a rendorsegnel hogy tartjuk ugyanis egy staffirol van szo. Persze emellett kisebb "veszekedes" is lejzajlott koztem es a manus kozott. Tehat milyen "bajom" lehet ebbol ez lenne a kerdesem? A valaszokat elore koszonom
#12 Kölcsönösen nem követhettek el garázdáságot a másikkal szemben. De ha másban is alkalmas volt félelmet kelteni a veszekedésetek, mint ketten garázdaságot követhetettek el.
Szóval őt a búsba elküldik a rendőrök.
Akkor nem vágom mi volt a gondja.
Mondjuk feljelenteni simán feljelenthet, tanút venni se probléma ha van 5-10 ezrese, szóval én inkább azon izgulnék hogy ne tegye meg.
Feljelenteni feljelenthet,de nem megy vele semmire.
Harapni nem harapott a kutya,futtatón belül volt,az ugatás önmagában nem jelenti,hogy agresszív egy kutya.
Nem értem,hogy futtatón belül hogy akadályozta meg a kocsiba ülést,de végül is mindegy,itt azért nem kerek a történet.
Semmi bajotok nem lesz ameddig nem harap a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!