Válási papírok szerint, addig kell apának gyerektartást fizetnie, amíg tanulok de most passzívra szeretném tenni a félévemet, akkor abbamarad elméletben a kötelezettség a gyerektartás fizetésére?
De miert nem jarsz be orakra?
Miert akarod passzivra tenni magad?
10 Az egyetemről kirugnak e.
11 nem ezzel akarok foglalkozni. Csinálok egy OKJt ami érdekel és majd azt akarom csinálni, viszont erőltetik, hogy végezzek el egy egyetemet mert a diploma kell. Már amikor jelentkeztem is azért erre a szakra jöttem (nyelv) mert jól megy, de már kb megutáltam és elegem van belőle.
Szerintem ne húzd az időt ilyen passzív félévekkel és hasonló furfangokkal, amikor az alapprobléma az, hogy nincs is kedved hozzá, nem ezt akarod csinálni a jövőben. Úgysem fogod befejezni, csak kidobtál egy csomó évet.
Menj el dolgozni, csináld az OKJ-t és éld az életed a saját sikereiddel és kudarcaiddal, amikből szintén tanulsz.
Csupán azért, hogy leessen apádtól a "gyerektartás" én nem erőszakolnám meg magam valamivel, amit utálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!