Mi értelme úgy cenzúrázni a melleket, hogy csak a mellbimbó van kitakarva?
Figyelt kérdés
Férfiaknál akkor miért nem szokás, hogy pl. a pénisznél kitakarják a makkot és akkor meg van oldva minden?2020. aug. 26. 20:44
1/9 anonim válasza:
Na ezt én sem értettem soha. Kb olyan az értelme mint mostanában a cigarettát kitakarni a híradóban pl. Kitakarják hogy ne lásd, csak az utcán minden harmadik ember kezében....
2/9 A kérdező kommentje:
Kitakarják a híradóban? :DDD Régen nem nézek már tv-t, de egyre értelmetlenebb dolgokat találnak ki.
2020. aug. 26. 20:54
3/9 anonim válasza:
Ezt is 1-2 éve láttam, kb amióta olyan nagy dolog van a dohányboltokban amit nem szabad kintről üvegen keresztül látni.
4/9 anonim válasza:
Valaki kitalálta, akinél a gondolkodás megáll olyan szinten, hogy pl a " szex rossz jujj, nehogy bárki lássa ", mondjuk erről a japánok beszélhetnének a legtöbbet. Az nem gond ha éppen polipot meg hasonlókat " tesznek " egy felnőttfilmbe, de a csiklóra meg a farok hegyére egy icipici fekete takarás azért kell :D :D
Képmutatás a javából.
5/9 anonim válasza:
#4 Ez teljesen igaz. Bár a szexet azért jobb nem mutogatni a gyerekeknek például, hogy Pistike ne ugorjon rá Esztire az óvodában vagy mégrosszabb.
6/9 anonim válasza:
További hülyeségek
1. Fekete szigszalag a szem előtt. Aki ismeri a mukit, az szigszalaggal is felismeri, aki meg nem, anélkül sem.
2. Amikor körözik az illetőt: Gipsz Jakabot keressük. Amikor elfogják: elfogták G.Jakabot.
3. Rádióban: most következő hirdetésünket 12 éven aluliaknak nem ajánljuk. A strandon 50 anyuka egyszerre befogja kint lévő 100 db 0-11 éves fülét.
7/9 anonim válasza:
Jó de ez is olyan dolog, hogy egy gyerek nem a szexet látja egy meztelen emberben szerintem. Miért hatna rá károsan ha épp lát valami - Nem szexet - hanem csak intim testrészt. Mikor meg abba a korba lép akkor úgy is érdeklődni fog magától is, és kezdi más szemmel nézni a dolgokat, és tudni fogja, hogy úgymond " nem csak pisilésre való " stb.
8/9 anonim válasza:
A mellek egy része normál ruhákban is látszik, ezért takarják ki a csak a bimbót nálunk. USA-ban teljes mellett homályosítanak, ill. teljes feneket is, még ha tangában van, akkor is.
9/9 anonim válasza:
A nőknél előfordul káddugó méretű mellbimbó olykor sötét színű férfiaknál meg különféle formájú és színű makk, lehet furcsa de az ilyesmit nem mindenki szereti nézegetni vagy éppen mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!