A mi lakóházunk nagyon közel van a játszótérhez. Nincs 5 méter. Ez szabályos? Egyáltalán van rá jogszabály?
Beírtam a keresőbe, hogy játszótér építési szabályok, kijött egy csomó link, köztünk ez:
Van benne egy csomó törvényi hivatkozás, olvasgasd. Számomra a játszótér és a garrázs összeegyeztethetetlenek. De mért nem az önkormányzathoz mész, esetleg többedmagaddal, esetleg aláírásgyűjtéssel. Most így választások előtt direkte aktuális.
Könyörgöm ez egy játszótér!
Az is zavar, ha a gyerekek hangosan játszanak??? Esetleg nevetnek és néha "2sikítanak"????
Jó ég, a mi házunk előtt is van játszótér, és engem pl. nem zavar az ilyen. Ha egy kocsma részeg vendégei lennének az zavarna na de egy játszótér, nevetséges.
Véleményt sem szabad írni? ez ám a szép, egyenlőre még demokrácia van.
Tanács: hagyjad a fenébe és egy kicsit változtass a felfogásodon
Én teljesen egyetértek a kérdezővel, egyik napról a másikra elveszteni az otthon addigi nyugalmát..
Hogy tették oda le? Megkérdezték a lakókat? Vagy csak úgy..?
Ahogy jött, úgy menjen, béreljetek fel pár markos legényt, pakolják odébb az egészet pár száz méterrel, hiába hivatkozol szabályokra, ez itt magyarország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!