Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elméleti kérdés: Ha a gyerekem...

Elméleti kérdés: Ha a gyerekem a szobám közepére akar WC-zni, akkor engednem kell neki?

Figyelt kérdés
Elvégre joga van hozzá, mert nem illegális, nem tiltja semmi és a jog szerint nem nevelhetem az erkölcsöm szerint!

2020. aug. 18. 21:53
 81/130 anonim ***** válasza:
68%

79 mi a szart jössz állandóan a vallással meg se gghülye valláskárosultsággal ? ez a mániád ? kezeltetni kellene, mert tragikus. Az a jó megoldás hogy szétkaszabolnak 14 évesek egy embert???

Itt tartunk.

Hogy létezik lény aki ezt megoldásnak látja egy emberi társadalomban.

Jaj, törlöm ezt mert nem bírom, annyira undorító lény vagy 54, 79.

2020. aug. 19. 17:44
 82/130 anonim ***** válasza:
17%

"Birka módra tűrni az anyja "csak a legjobbat akaró" konzervatív-vallási doxasmáit, a kapcsolata szétdúlását, a szexuális élete megakadályozását?"

Te komolyan egyenértékűnek tartod hogy valakit vallásosan nevelnek és nem engedik gyerekként szexelni azzal, hogy meggyilkolnak egy embert?

Bocs, de ez egyszerűen undorító. Nagyon remélem hogy csak trollkodsz, és nem komoly hogy ilyen ocsmány erkölccsel megáldott emberek szabadon mászkálnak köztünk :S

Inkább lépek én is, mert ettől rosszul leszek.

2020. aug. 19. 17:49
 83/130 anonim ***** válasza:
43%

"mi a szart jössz állandóan a vallással meg se gghülye valláskárosultsággal ? ez a mániád ?" - miért, te hogy neveznéd, ha a saját szülőd mondjuk a "szűzen az oltárhoz" mocskot erőszakolja rád?

És újra elmondom, a megoldás nyilván nem az önbíráskodás, hanem a gyermeki jogok explicit szabályozása. Hogy legyen olyan jogi fórum, ami hatékonyan véget vet az efféle a szülők irányából a gyerek felé irányuló presszióknak

2020. aug. 19. 17:50
 84/130 A kérdező kommentje:
#79 De miért lenne embertelen? Azért, mert pár ember leírta egy papírra? Már nem találok logikát a gondolat menetedben. Én is erkölcstelen vagyok, mert szembe megyek egy alap erkölcsel, tehát a joggal. Te is erkölcstelen vagy, mert egy olyan dolgot tartasz normálisnak, ami törvénybe ütközik. De vajon mi is a jobb, ha megölsz egy embert, vagy nem szeretnéd, hogy ne sérüljön lelkileg a gyerek. Felelősek vagyunk ember társainkért! Innentől kezdve engem nem érdekel mit írt le pár ember egy papírra, amit bármikor megsemmisíthetnek, a józan paraszti ész többet ér.
2020. aug. 19. 17:50
 85/130 anonim ***** válasza:
35%
#82, próbálj arr koncentrálni, hogy mit tudott volna tenni a lány, hogyan tudta volna normális, civilizált, arányos eszközökkel lepattintani az anyját magáról a mai Magyarországon? Érdeklődve várom a választ.
2020. aug. 19. 17:52
 86/130 anonim ***** válasza:
15%

" mert egy olyan dolgot tartasz normálisnak, ami törvénybe ütközik." ????

Nem rémlik, hogy ilyenről szó esett volna.

2020. aug. 19. 17:53
 87/130 A kérdező kommentje:
#85 Az a baj, véded a törvényt, miközben egy törvénytelen dolgot istenítesz. Vár 18 éves koráig, 4 év nem sok, aztán azt csinál, amit akar, ennyi.
2020. aug. 19. 17:55
 88/130 A kérdező kommentje:
#86 Akkor ezek szerint egy erkölcs csősz vagy, miközben egy erkölcstelen embert szidsz azzal, hogy erkölcs csősz. Értem én. Bocs, hogy vagyok olyan erkölcstelen, hogy lex@rjam a jogot! Te pedig tiltakozz az ellen, ami ellen szabad, abban semmi izgalmas nincs.
2020. aug. 19. 17:58
 89/130 anonim ***** válasza:
66%

" Vár 18 éves koráig, 4 év nem sok," - nézd, te tedd ezt. Nekem pl nincs az életemben 4 elqrható évem, csak azért, mert az anyám olyan, amilyen.

(az más kérdés, hogy így a 4 helyett legalább 6 qródott el a lánynak)

2020. aug. 19. 17:59
 90/130 anonim ***** válasza:
67%

Ha gyermekbántalmazás esete forog fenn, akár fizikai, akár lelki értelemben, akkor bármikor lehet rendőrséghez vagy gyermekjóléti szolgálathoz fordulni.

Bár erős a gyanúm hogy itt semmi ilyesmi nem történt, csak egy pszichopata kiscsaj bekattant mert nem értett egyet az anyja nevelési elveivel. Aki egyébként megtörténik jó párszor sokak kamaszkorában. Csak ugye akiknek van egy kis ép esze, ilyen szituációban megvárja a 18-at aztán lelécel. De abból az égvilágon semmilyen sérelme nem származik hogy nem szexelhet 18 éves koráig, szóval nincs mit és miért jogilag tenni ez ügyben.

2020. aug. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!