Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elméleti kérdés: Ha a gyerekem...

Elméleti kérdés: Ha a gyerekem a szobám közepére akar WC-zni, akkor engednem kell neki?

Figyelt kérdés
Elvégre joga van hozzá, mert nem illegális, nem tiltja semmi és a jog szerint nem nevelhetem az erkölcsöm szerint!

2020. aug. 18. 21:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/130 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem érted? Elvileg 140-es IQ-d van és egy ilyen egyszerű dolgot nem értesz? Feladtam...
2020. aug. 19. 02:38
 32/130 anonim ***** válasza:
14%
Miért baj, ha a szülők nevelnek ilyen tini insta ribizliket is? Kellenek az olyanok is a világra.
2020. aug. 19. 02:48
 33/130 anonim ***** válasza:
70%
" biztos van olyan dolog, amit a szüleid miatt meg se tanultál volna!" - miért, ennek szerinted van értelme? A szülők miatt NEM megtanulásnak?
2020. aug. 19. 02:49
 34/130 anonim ***** válasza:
73%

#32, a ribizlizést cseszettül utálom. Nekem pl. határozottan imponálnak azok a csajok, akikben van öntudat, és megmutatják, ami jó rajtuk. Tudod, ahogy Shakespeare mondta:

"csak az enyém légy, néha azt szeretném,

majd, hogy a világ lássa kincsemet"

(75. szonett)

2020. aug. 19. 02:55
 35/130 A kérdező kommentje:

#32 Na ebben egyetértünk!

#33 *nélkül... De értelmes, logikusan gondolkodó emberek tudják, hogy bármikor elgépelhet bármit az ember és a szövegkörnyezetből kitudják venni, hogy mit akart írni a másik. Ha ez neked nem jött össze, sajnálom.

2020. aug. 19. 02:58
 36/130 anonim ***** válasza:
29%
#34 Ha egyszer az, akkor az. De nincs ezzel semmi baj, ez is egy életstílus, mindenki tudja, hogy az ilyen tiniribi insta lányok azok, akiket engedtek mindenhova a szüleik. De mondom, ez nem baj, kell az ilyen is, szexre pont jók, de kapcsolatra nem kellenek a könnyen kapható lányok.
2020. aug. 19. 03:04
 37/130 anonim ***** válasza:
70%

Ha jelen van a szöveg írója, én nem próbálok interpretálni helyette... az az ő joga. ""biztos van olyan dolog, amit a szüleid nélkül meg se tanultál volna!"

Persze. Jórészt apámnak köszönhető, hogy a saját háztartásunkban megszerelek bármit... legutóbb pl boylert, előtte pincét építettem, stb. Szóval, hogy percig se foglalkozzak kompetencia-baromságokkal - ez pl. egy nagyon hasznos tudás és egyben szívemhez közel álló lázadás is:)

De egyébként az eredeti kérdésedre is van példa... tudod, anyámmal egy idő után belekerültünk egy destruktív körbe, ő keresztbe tett annak, ami nekem volt fontos, én meg persze egy idő után annak, ami neki lett volna az... na így húzattam meg magam az érettségi évében angolból... amire a mai napig büszke vagyok:))

2020. aug. 19. 03:11
 38/130 anonim ***** válasza:
70%
#34 "szexre pont jók, de kapcsolatra nem kellenek a könnyen kapható lányok." - ez a te ízlésed. Nekem pont az "anyatípusú", konzervatív lányok nem kellenének kapcsolatra.
2020. aug. 19. 03:14
 39/130 anonim ***** válasza:
100%
#38 Attól még nem lesz anyatípusú, mert nem adja magát oda könnyen. A könnyen kapható lányok fognak előbb-utóbb megcsalni és ezt személyes tapasztalatból mondom, azóta vagyok úgy vele, hogy nem kell az olyan, csak szexre.
2020. aug. 19. 03:19
 40/130 anonim ***** válasza:
85%
#38 Szokták egyébként mondani, hogy a visszahúzódó lányok sokszor perverzebbek.
2020. aug. 19. 03:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!