Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elméleti kérdés: Ha a gyerekem...

Elméleti kérdés: Ha a gyerekem a szobám közepére akar WC-zni, akkor engednem kell neki?

Figyelt kérdés
Elvégre joga van hozzá, mert nem illegális, nem tiltja semmi és a jog szerint nem nevelhetem az erkölcsöm szerint!

2020. aug. 18. 21:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 anonim ***** válasza:
31%

Persze, joga van hozzá.

Amúgy nem mindegy hogy csapra sz@rni vagy sz@rra csapni......

2020. aug. 19. 19:21
 102/130 A kérdező kommentje:
#101 Mivel sehol nincs megtiltva, tehát legális, ami meg legális, ahhoz jogom van. Pont.
2020. aug. 19. 19:29
 103/130 anonim ***** válasza:
51%

"Tizennégy éves koromban apám annyira ostoba volt, hogy alig bírtam ki a társaságában. Mire huszonegy éves lettem, csodálkozva láttam, mennyit fejlődött hét év alatt" - írja Mark Twain érzékletes módon, ahogy ez normális esetben történik.

ezen az "elítélem, diliházba csukom" szinten túl lehet nőni. Elakadt dolog 28 évesen azon kattogni, hogy mit hibázott a környezetem, és szintén alacsony szellemi szinten megrekedt dolog azon keseregni öregkorban, hogy hálátlan a kölök. Fel kellene nőni. Keveseknek sikerül, mert nehéz, kemény munkával jár.

2020. aug. 19. 19:31
 104/130 anonim ***** válasza:
31%

#98 " Te nem hibáztál soha semmiben? ugye nincs ilyen ember, te sem..." - bocs, de ez magas labda, így muszáj lecsapnom... dehogynem, ha pl olyan ember lennék, mint ez a kiscsaj, és úgy tettem volna, mint ő tett, sokkal hamarabb fordult volna számomra örömtelivé az életem.

(a vallásokat meg azért gyűlölöm, mert a "parancsolat alatt élés"-re szocializálnak, a vallásosok sokkal hamarabb fogadnak el hierarchikus viszonyokat. Tudod, a nép ópiumai...)

2020. aug. 19. 19:32
 105/130 A kérdező kommentje:
Te is ugyanolyan vallásos ember vagy, mint mindenki más, erkölcseid vannak, számodra az a normális, ami egy nyomorult papírra van írva és ezt neveled bele a gyerekeidbe, hogy ami a papírra van írva az a normális, pedig nincs így.
2020. aug. 19. 19:37
 106/130 anonim ***** válasza:
68%

"a nép ópiuma" Marx, te vagy az?

"sokkal hamarabb fordult volna számomra örömtelivé az életem"

- ha a társaddal szövetkezve agyonszurkálod nyomorult anyád?

akkor a börtönben lettél volna 10 évig.

az örömteli életről nem sok fogalmad lehet... és torz az is

2020. aug. 19. 19:37
 107/130 anonim ***** válasza:
79%

"ezen az "elítélem, diliházba csukom" szinten túl lehet nőni." - biztos, de valójában a legsikeresebb akcióm volt a személye és a világnézete ellen:)

"Elakadt dolog 28 évesen azon kattogni, hogy mit hibázott a környezetem, és szintén alacsony szellemi szinten megrekedt dolog azon keseregni öregkorban, hogy hálátlan a kölök. " - persze, lehet... de valahol abnormális szerintem, hogy valaki ugyanannyit "tegyen le az asztalra", miközben jóval kevesebb lményhez jutott előzőleg, mint a kortársai... így alakulnak ki a vesztes-vesztes destruktív körök... te nem hagysz csajozni/pasizni, ami nekem fontos, akkor én megbuktatom magam, ami meg neked fontosabb... vagy csakazért is végigkeféltetem magam az egész iskolával, azt tegyél ellene, ha tudsz...

Szóval az ember nem tud úgy létezni, hogy tartósan negatívban van az adok-kapok mérlege... idővel vissza fog venni az adásból, természetesen, a saját lelki egyensúlya érdekében...

2020. aug. 19. 19:42
 108/130 A kérdező kommentje:
#104 Nézzük máshonnan a dolgokat... Megölnél egy ártatlan 5 évest, csak mert beszólt neked ezzel a személyiségi jogaidat megsértve? HA igen, f@xom nagyon beteg vagy, ilyenkor sajnálom, hogy gondolat rendőrség nincs!
2020. aug. 19. 19:43
 109/130 anonim ***** válasza:
74%
"akkor a börtönben lettél volna 10 évig." - akkor csak 10 évet vesztettem volna, így, hogy próbáltam elviselni, sokkal többet...
2020. aug. 19. 19:44
 110/130 A kérdező kommentje:
#109 Aztán megölsz még egy embert, mert megsértette a jogaidat, megint börtönbe kerülsz 10 évre, ugyanott tartunk...
2020. aug. 19. 19:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!