Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elméleti kérdés: Ha a gyerekem...

Elméleti kérdés: Ha a gyerekem a szobám közepére akar WC-zni, akkor engednem kell neki?

Figyelt kérdés
Elvégre joga van hozzá, mert nem illegális, nem tiltja semmi és a jog szerint nem nevelhetem az erkölcsöm szerint!

2020. aug. 18. 21:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/130 anonim ***** válasza:
100%
Ez most ugye valami trollkérdés? :DDD
2020. aug. 18. 21:56
 2/130 anonim ***** válasza:
100%

huh, jó hogy elméleti kérdés, gyakorlatban igen szar lenne

Saját morális tartásodat adod át - kiskorában nem is szavakkal. Mérei gyerekpszichológus mondta: "a hátammal is nevelek..." (mindenre figyel a gyerek és tanul)

2020. aug. 18. 22:00
 3/130 árokpart ***** válasza:
93%
Nem bántásból, de ha csak ennyi eszed van engedd neki nyugodtan. Ha meg sajnos nála ez kényszertevékenység akkor minél hamarabb vidd el gyermekpszichiátriára, mert lehet kezdődő autizmus is. Ott majd az orvosok terápiákkal meggyógyítják és beállítják neki a gyógyuláshoz szükséges gyógyszereket. Nem ciki egyáltalán segítséget kérni, hiszen nem véletlenül tanulnak az erre szakosodott szakemberek közel 10 évig.
2020. aug. 18. 22:00
 4/130 anonim ***** válasza:
80%
Csak feszült a kérdező, mert gyakorin csak azt látni, hogy a gyerekhez nem lehet hangosan szólni, ne adj isten nyakon verni, mert az életre szóló lelkikárokat okoz neki.
2020. aug. 18. 22:02
 5/130 A kérdező kommentje:
#1-3 Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert van egy ember, aki szerint a gyereknek jogában áll azt csinálni, amit akar, ha az törvénybe nem ütközik.
2020. aug. 18. 22:03
 6/130 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a gyerekedet már elég kicsiként tanítanod kellene a bili majd a WC használatára (van hozzá szűkítő is, hogy ne essen bele). Akkor majd nem fog a szobádba szarni.
2020. aug. 18. 22:04
 7/130 A kérdező kommentje:
#6 Nyugi, tényleg elméleti kérdés, csak tényleg kiakadtam egy ilyen emberen tegnap meg ma is. Fáj neki, hogy nevelem a gyereket, nem tilthatok meg semmit neki, mert a gyereknek "jogában" áll azt csinálni, amit akar és szerinte nem nevelhetem az erkölcsöm szerint.
2020. aug. 18. 22:11
 8/130 anonim ***** válasza:
100%
Persze, értem. Ez csak egy tanácas az elméleti gyerekedhez, hogy lásd, alapvetően hülyeség a feltevésed.
2020. aug. 18. 22:12
 9/130 A kérdező kommentje:
#8 Tudom, hogy hülyeség! De az az ember meg nem érti azt, hogy hülyeség, amit beszél.
2020. aug. 18. 22:14
 10/130 anonim ***** válasza:
100%
A felnőttnek is jogában áll olyat csinálni, ami nem ütközik törvénybe. Tehát, ha nem hagyom a gyereket a szőnyegre piszkítani, az nem meríti ki a személyes szabadság korlátozásának bűntettét.
2020. aug. 18. 22:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!