Nem gond, ha két hét múlva viszem a lakcímbejelentő lapot a kormányablakba?
Figyelt kérdés
Édesanyámhoz vagyok bejelentkezve, ők szolgálati házban vagy (mittudomén mi a neve) laknak és el kell költözniük, ezért onnan ki lesznek jelentkezve, én is természetesen. Édesapám máshol lakik az úk élettárdánál, mert elváltak és van egy háza, amiben nem lakik benne, mert ugye az élettársa házában lakik, de a saját házába van bejelentkezve.
Azt mondta édesapám, hogy jelentkezzek be az ő házába.
El is mentem a kormányablakba lakcím jelentő lapot kérni, kitöltöttem és elmentem édesapámhoz, ő aláírt, ez megvan eddig. A papírt eltettem és az a kérdésem, hogy nem-e jelent problémát, ha jövőhét utáni héten viszem vissza az okmányirodába? Amikor visszaviszem, akkortól él az új lakcím?
2020. aug. 13. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!