Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon van olyan párt...

Magyarországon van olyan párt ami kitart a rekreációs célú marihuána fogyasztás legalizálása mellett? Melyik?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 13:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
70%

"Jó nekem mind 1. Nekem jó a bika is 😃

Csak aztán mikor bejön egy új dizájner drog és belehalnak páran mindenki fel van háborodva."

Most erre mit mondjak? Írd le a címed, aztán ha téged is kinyír, majd intézem, hogy küldjenek egy Darwin díjat.

2020. aug. 16. 08:44
 22/24 anonim ***** válasza:
41%

Nem kell díj 😃 Majd okosan csináljuk.

Csak vicces hogy betiltanak egy növényt (ami csak úgy nő) és tiltás miatt létrehozzák ezeket a dizájner drogokat. Aztán ebbe meg bele lehet halni...

2020. aug. 16. 08:50
 23/24 anonim ***** válasza:
24%

#20as. Ez a drogosak problémája. Normális embertől ne várd hogy megértse, mert pont leszаrjuk, hogy a társadalom rákfenéje hullik a bikától, mert brühühü nem tud legálisan füvet venni.

Senkire sem tartanak pisztolyt, hogy márpedig drogozz.

2020. szept. 17. 07:11
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

# 23

Ahogy írtam is, nekem aztán mindegy. Ha nincs fű én elszívom a bikát, meg bármi mást is. Mégis egyenlőre itt vagyok.

Azt azonban látom hogy az ilyen szerek használói milyen bűnöző életet élnek. Az is érdekes hogy a "normális emberek" fognak aztán találkozni a szétcsúszott, bebódult, őrjöngő eberekkel - akik szerintem veszélyesek is lehetnek.

Ez, és az ilyen jelenségek nem lennének, ha eleve nem üldözték volna a füvet. Mivel a növényt betiltották, azért haladunk szépen ezfelé az új világ felé - és ezért jött létre maga ez az újféle drogcsoport is.

Amúgy elmondom van aki nem fél attól hogy belehal egy kis bikázásba. Van aki csak várja a megszűnést, mert az biztos jobb mint ez a szenvedő élet. Addig viszont még itt vagyunk, addig nyomatni fogjuk. Ha lesz legálisan (olcsón) fű akkor azt - ha meg nem lesz akkor az olcsó (és legális) dizájner drogokat. Mindenki eldöntheti hogy a sok butaság amit beállva csinálunk az vajon a szer, vagy a fogyasztó hibája-e.

Ha pedig elfogadjuk hogy vannak gázosabb, és kevésbé problémásabb szerek - akkor a törvények is felelősek azért hogy milyen jövő felé haladunk épp...

2020. szept. 18. 06:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!