Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kulfoldre koltozes?Lakcimkimro...

Kulfoldre koltozes?Lakcimkimrol kijelentkezes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kulfoldre koltozes elott allok , bementem a hivatalba es azt mondta a no ,hogy nem tudok kijelentkezni amig a masik (kulfoldi) cimre be nem jelentkeztem. Es ezt igazolnom kell szamlakkal amik az en nevemre jottek.

Szoval akkor most ez hogy van? Jojjek vissza az orszagba nekik igazolni magam? Nem ertem egszeruen. Es miert kell nekem bejelentenem hogy hol elek?! Ha nem az orszagban?

2020. aug. 13. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, hát a bürokráciában ne keress logikát. Sajnos agyhalottak találták ki ezeket a dolgokat.
2020. aug. 13. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:

1#! Koszonom a valaszod ☺

Meg arra is gondoltam azt mondon hajlektalan vagyok ! 😂

2020. aug. 13. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

A hajlektalan a legjobb.

En ingatlanos vagyok es a berlok szoktak bejelentkezni. A szerzodesbe beleiratom,h kijelentkezik. Ok errol nem panaszkodtak. Budapesten vagyunk

2020. aug. 14. 03:57
 4/4 A kérdező kommentje:

2# ! Koszonom szepen a valaszt.

Hat valoszinuleg az lesz hogy azt mondom 😂

2020. aug. 14. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!