Támogatnátok egy olyan törvényt, hogy a TV2-nek és az RTL Klub-nak kötelező legyen minden este leadni egy egész estés filmet, és minden szombaton egész délután különféle amerikai sorozatok epizódjait?
Ugyanis ezek az ingyenes MindigTV-vel elérhető fő kereskedelmi csatornák, de a jelenlegi műsorkínálatukkal nem elégítik ki az általános igényeket, mert csak a saját készítésű sorozataikat adják, és csak hétvégén este van film.
A törvény arra kötelezné az említett két csatornát, hogy minden este adjon le egy filmet, szombat délután pedig kötelező az "egy szappanopera-két scifi/fantasy sorozat" leadása.
Mi a véleményetek a törvényjavaslatomról?
Ezt törvénynek? Felesleges. Azt csináljanak a saját csatornáikon amit szeretnének. Neked se lenne jó, ha lenne csatornád és a saját sorozataitokat kukázni kellene és vehetnétek tonnaszámra a jogdíjakat a vetítésre. Utána jönne a következő törvény, hogy kétszer ugyanazt a filmet nem vetíthetik két héten belül..
Mivel ezt a kérdést is feltudtad tenni, gondolom az internetet bekötötték hozzátok. Szóval akár az interneten előfizethetsz egy Netflixre vagy HBO GO-ra. Rosszabb esetben felveszed a kalóz sapkát és félszemed letakarod és dübörög a torrent. Viszont ha az internet nem a legjobb, akkor a DVD még mindig egy jó megoldás.
Ilyen törvényt nem lehet hozni, ezek a csatornák erre vannak kitenyésztve, és a hüvelygombára :-), nézd a Film+, AXN, Filmmánia, stb. csatornákat, ne sajnáld a Mindig TV ingyenes csomagodat kibővíteni pár FT.-ért.
Vagy netes TV, DVD, torrent, amiket tanácsoltak előttem.
Nem fizetsz egy vasat sem és te akarsz törvénykezni?
Nagyon nem támogatom.
Ha akkora érdeklődés volna, már rájöttek volna, és abból csinálnám a pénzt.
Végülis azért van minden vállalkozás.
Van elég sok állami csatorna, azt mindenféle törvény nélkül rá lehet erre szorítani.
A nem-nézés még nem sznobság. 2008-ban még néztem TV-t, aztán kezdett tönkremenni, aztán behalt egészen, csak akkor nem volt pénzem újra.
Egy darabig még küszködtek a netes adásokkal, aztán lassan elment a kedvem.
Már vehetnék, megkaptam volna ingyen is, de már kikoptak belőle, mint 20 éve a piából.
Nem hiányzik, nem jut eszembe, és kb nem veszítek semmit.
Ker. csatornákat ilyen módon szabályozni hülyeség, de még a közszolgálatinál se lenne sok értelme. A ker.tévék úgyis azt adják, aminek nagy a nézettsége, ergo több pénzük lesz.
Külön fizetni a drágább tartalomért nem szeretnél, ha meg megszűnnének a csatornák, akkor meg az lenne a baj.
Unokatesóm üzeni, hogy legyen kötelező történelmi film és sorozat vetítés.
Anyám és nagymamám szerint kötelező szappanopera, de legfőképpen telenovella sugárzás legyen.
Én kosztümös dél-koreai sorozatokat, animéket és horror, triller és katasztrófafilmeket néznék.
Kinek az egyéni ízlése legyen kötelező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!