Szabályos e az, ha a Gyakorikérdések weboldalon, a 18-as szűrő ellenére (az alkalmazást kijátszva),13-14 éves gyerekek kérdeznek a szexről?
Szabályos. Ennek a médiumnak (tehát az internetes tartalomszolgáltatásnak) elegendő, ha rákérdez a felhasználó korára. A hatékonységot lehet firtatni, de a kötelességének ezzel eleget tesz.
Azt gondolom, hogy egy televíziós csatorna műsorigazgatójának sem feladata azzal foglalkozni, hogy a nézők odaengedik-e a tv elé a gyereket, mikor az kirakja a 18-as karikát, vagy nem. Itt ugyanez a helyzet.
18:55-nek
önmagában azzal nincs probléma, hogy a szexről kérdez, hisz normális, hogy érdeklődik. De először is ezt a szüleivel kéne megbeszélnie, anyuval és apuval, nem pedig ezen a portálon, ahol ki tudja milyen "felvilágosításban " részesül.
És amint leírtam a lényeg, hogy, amikor egy 13 éves kislány orál és anál technikákat kérdez, egyrészt valószínűsíthető, hogy a közeljövőben majd csinálni akarja, vagy a másik, hogy már csinálja. Namármost nem gondolom hogy egy 14-15 évesnek már szexelnie kéne. nemhogy 13 évesen technikákról kérdezgetnie, mikor 99%-uk azt sem tudja még, hogy mi a menstruáció, miért van és hogyan működik, ami ugye javarészt a szülők hibája szintén.
Szóval nem az általános érdeklődést tartom rossznak, hanem a fent leírtakat. A másik meg mondom, az ilyesmiről nem egy közösségi oldalon kellene felvilágosulni.
De azt hiszem az én korombeliekkel sem nagyon ültek le a szüleik annak idején beszélgetni sajnos. Ritka kivételnek érzem magam.
28/N
Mégegyszer!
Nem az üzemeltetővel van a baj, hanem azzal, hogy nincsenek a gyerekek felvilágosítva és az amiket kérdeznek.
(A pirossal kiemelt szövegre értettem, hogy alkalmazás.
Mivel oda van írva, hogy ha nem vagy még 18.....és mégis)
ennyire fáj, hogy egy 14 évest is érdekelhet a szexualitás
lényeg a tudatlanság?
ne mondjuk semmit, úgyis olyan kevés a tizenéves anyuka!
te egy nagyon szerencsétlen, szánni valaó ember vagy
nincs jobb dolgod?
gondolom már valahol bejelentést is tettél, igaz-e
19:33
linkeld már be azt a kérdést, ahol "amikor egy 13 éves kislány orál és anál technikákat kérdez" mert én eddig ilyet sosem láttam, innentől pedig, ne is haragudj szimplán a te szüleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!