Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabályos e az, ha a Gyakoriké...

Szabályos e az, ha a Gyakorikérdések weboldalon, a 18-as szűrő ellenére (az alkalmazást kijátszva),13-14 éves gyerekek kérdeznek a szexről?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezen az oldalon az oldal jellegéből adódóan hülyeség a korhatár.Egyáltalán nem baj,ha egy 16 éves mondjuk a védekezési módszerekről kérdez.Azazhogy nagyonis baj,de nem azért,mert érdekli,hanem mert a szüleivel nem beszélt még ilyenől,vagy a suliban nem magyarázták el.
2010. aug. 4. 18:33
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Miért baj az, hogy a 13-14 éves gyerekek kérdeznek a szexről? Valahol meg kell tudniuk mi a helyzet, ha már a szülei nem világosították fel eléggé. Inkább itt kérdezzen hülyeséget minthogy tönkre vágja az életét valami miatt.
2010. aug. 4. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szabályos. Ennek a médiumnak (tehát az internetes tartalomszolgáltatásnak) elegendő, ha rákérdez a felhasználó korára. A hatékonységot lehet firtatni, de a kötelességének ezzel eleget tesz.

Azt gondolom, hogy egy televíziós csatorna műsorigazgatójának sem feladata azzal foglalkozni, hogy a nézők odaengedik-e a tv elé a gyereket, mikor az kirakja a 18-as karikát, vagy nem. Itt ugyanez a helyzet.

2010. aug. 4. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

18:55-nek

önmagában azzal nincs probléma, hogy a szexről kérdez, hisz normális, hogy érdeklődik. De először is ezt a szüleivel kéne megbeszélnie, anyuval és apuval, nem pedig ezen a portálon, ahol ki tudja milyen "felvilágosításban " részesül.

És amint leírtam a lényeg, hogy, amikor egy 13 éves kislány orál és anál technikákat kérdez, egyrészt valószínűsíthető, hogy a közeljövőben majd csinálni akarja, vagy a másik, hogy már csinálja. Namármost nem gondolom hogy egy 14-15 évesnek már szexelnie kéne. nemhogy 13 évesen technikákról kérdezgetnie, mikor 99%-uk azt sem tudja még, hogy mi a menstruáció, miért van és hogyan működik, ami ugye javarészt a szülők hibája szintén.

Szóval nem az általános érdeklődést tartom rossznak, hanem a fent leírtakat. A másik meg mondom, az ilyesmiről nem egy közösségi oldalon kellene felvilágosulni.

De azt hiszem az én korombeliekkel sem nagyon ültek le a szüleik annak idején beszélgetni sajnos. Ritka kivételnek érzem magam.

28/N

2010. aug. 4. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, szabályos. Nincs semmilyen alkalmazás, nem kell kijátszani.
2010. aug. 4. 21:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Mégegyszer!

Nem az üzemeltetővel van a baj, hanem azzal, hogy nincsenek a gyerekek felvilágosítva és az amiket kérdeznek.

(A pirossal kiemelt szövegre értettem, hogy alkalmazás.

Mivel oda van írva, hogy ha nem vagy még 18.....és mégis)

2010. aug. 5. 10:52
 17/20 anonim ***** válasza:

ennyire fáj, hogy egy 14 évest is érdekelhet a szexualitás

lényeg a tudatlanság?

ne mondjuk semmit, úgyis olyan kevés a tizenéves anyuka!

te egy nagyon szerencsétlen, szánni valaó ember vagy

nincs jobb dolgod?

gondolom már valahol bejelentést is tettél, igaz-e

2010. aug. 6. 00:34
 18/20 anonim ***** válasza:
a kérdezőt miért nem lehet lepontozni?
2010. aug. 6. 00:36
 19/20 anonim ***** válasza:

19:33

linkeld már be azt a kérdést, ahol "amikor egy 13 éves kislány orál és anál technikákat kérdez" mert én eddig ilyet sosem láttam, innentől pedig, ne is haragudj szimplán a te szüleményed

2010. aug. 6. 00:39
 20/20 anonim válasza:
én sem értem mit kell itt hepciáskodni. lehet hogy nincsenek olyan szülei, akivel ezt meg lehetne beszélni, se barátai, akikben megbízhatna, akkor miért ne kérdezhetné meg itt? titeket miben zavar ez? persze inkább ne kérdezzen meg senkit aztán jusson leányanya sorba... gratulálok sok sznobok
2010. aug. 6. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!