Ha valaki fegyvert fog rám, és el tudom venni tőle, de nem használom, csak max felé irányítom, amíg hívok rendőrt, és megvárom, hogy kiérjen, hogy helyben tartsam, akkor letartóztathatnak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 11:22
11/19 anonim válasza:
Kedves 8-adik..
Láttom te se vagy a legélesebb kés a fiókban,ha megtámadják miért ne hívjon?
Ha téged,egy 170cm-res 100kg-os faszi megtámad,és egy tanú van,akkor is ez fogod mondani?
13/19 anonim válasza:
Kedves 8.
Azért legyszi magyarázd már el ha tudsz rá értelmeset kitalálni
15/19 Thunderfairy válasza:
Szerintem a 8-as válaszoló arra akart útalni, hogy ne hivj rendőrt, hogy a végén az áldozat lesz a bünős.
16/19 anonim válasza:
#15 nagyon valószínű de egy ilyen ügyben nem kene homok alá dugni a fejünket. Ezzel megakadályozhatja hogy mással ez ne forduljon elő. És a rendőrség nem olyan szar hogy ne tudjon felismerni egy ilyen helyzetet, vagy hogy félreértse.
17/19 anonim válasza:
Én egy részt egyet értek a 8-as válaszolóval, tényleg azt tanácsolják szakemberek, ügyvédek, hogyha GÁZPISZTOLLYAL védekezel azonnal menekülj el a helyszínről, igaz a törvények védenek téged, de ha a támadótól veszed el a fegyvert, akkor szerintem érdemesebb megvárni a rendőrséget. De 0 tapasztalattal úgyse fogod tudni elvenni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!