Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csendháborításért mit kaphatna...

Csendháborításért mit kaphatnak az elkövetők?

Figyelt kérdés

Aránylag csendes környéken tegnap este 2-ig ment a tuc-tuc.

Nem balhés bulizós cigányokról van szó. Szerintem ezek nem is itt laknak, mert van hogy 1 hétig semmit se hallok abból az irányból. A növényektől meg semmi látszik.

Ahogy hallom fiatal lányok szórakoznak ordibálnak énekelnek. Azt nem értem hogy miért kell mindenkinek a világ legszarabb zenéjét hallgatni.

Mert ahogy hallottam főleg cigány mulatós szólt, bódiguszti, ll junior meg ilyen szutykok. Magyarok is csak ezt bírják hallgatni.

Bejelentettem a rendőrségen, nem sokkal utána be fejezték. De nem hiszem hogy a rendőrök odaértek és azért.

Azt akarom hogy büntessék meg őket 100ezer forintra minimum. Mert ilyen szutyok zenét hallgatni bűncselekmény.

#zene #Csenháborítás
2020. aug. 9. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
csendfelháborodás ez vicces , de akkor is vicces lenne ha heti 5 napban 6-10 órán keresztül a szobádban lévő butorok is remegnének mert van ám ilyen is
2020. aug. 9. 15:03
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon nem érdekel hogy mit csinálnak a szomszédban. De miért nem tudják normális hangerőn hallgatni?

És kb olyan mintha folyamatosan ugyanazt az egy számot hallgatnák.

Nagyon primitívnek kell lenni ehhez. Nemigaz hogy 8-9 től hajnal 2-ig nem unják meg.

Nem alkalmi, mostanában kb egy hete mindig hallom, hogy megy ott valami zene, meg kiabálnak, hogy józsi kérsz lecsót vagy nem, meg hasonlók, pedig 2 házzal arrébb vannak.

Ilyen bejelentéseknél engem biztos hogy nem büntetnek meg. Butaságokat ne írjatok.

2020. aug. 9. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Elviszi őket a csendőr.
2020. aug. 9. 15:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Azok az emberek akik ilyeneken haborognak:

-erosen oregszenek?

-soha eletukben nem buliztak?

-zavarja oket ha mas szorakozik?

... olyan erthetetlen szamomra."

Okés, nem drága egy jóféle erősítő. Hangfalakat is elég olcsón lehet venni.

Aztán odaköltözök melléd és 3 napra végtelenítve berakom

"a világ legótvarabb black metal számai"

című válogatást.

Aztán ne merjél felháborodni hiszen én is csak szórakozok.

2020. aug. 9. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Figyelmetlen, önző kis vakarékok. Nálunk is volt ilyen a házban hajnalban. Leordítottam nekik, hogy kussoljanak, aztán ne félj szűköltek is rendesen.

Ez a baj a mai mentalitással. Jajj csak szórakoznak. Én meg azzal fogok szórakozni, mikor másnap hétkor még komásan fekszenek egymáson, hogy becsöngetek hozzájuk. Hadd érezze magát jól mindkét fél.

2020. aug. 9. 18:58
 16/18 A kérdező kommentje:

Ez a lényeg utolsó.

Bár úgy tűnik hogy vége a bulinak mert most kussolnak.

Ez ilyen alkalmi dolog volt mert ezek nem itt laknak.

De akkor se értem hogy miért kell eltúlozni.

2020. aug. 9. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
33%

Értem én, hogy bosszantó, át is éltem ilyet, mindkét oldalon.

De azért a büntetést ne te szabd már ki, légyszí!

2020. aug. 10. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Csendháborítás esetén nem is fontos a zajszintet bizonyítani. Elég, ha a zajkeltés érzékszervileg igazoltan zavaró, és indokolatlan ez kimeríti a csendháborítás fogalmát. NINCS dB!! Azt akkor nézik, ha szomszédnak közel a klímája, vagy éterem működik stb. Szabálysértési eljárás első kőrében általában figyelmeztetik, utána pénzbírság, majd akár pénz bírság mellet 90 napos elzárás(3. feljelentés).
2020. aug. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!