Csendháborításért mit kaphatnak az elkövetők?
Aránylag csendes környéken tegnap este 2-ig ment a tuc-tuc.
Nem balhés bulizós cigányokról van szó. Szerintem ezek nem is itt laknak, mert van hogy 1 hétig semmit se hallok abból az irányból. A növényektől meg semmi látszik.
Ahogy hallom fiatal lányok szórakoznak ordibálnak énekelnek. Azt nem értem hogy miért kell mindenkinek a világ legszarabb zenéjét hallgatni.
Mert ahogy hallottam főleg cigány mulatós szólt, bódiguszti, ll junior meg ilyen szutykok. Magyarok is csak ezt bírják hallgatni.
Bejelentettem a rendőrségen, nem sokkal utána be fejezték. De nem hiszem hogy a rendőrök odaértek és azért.
Azt akarom hogy büntessék meg őket 100ezer forintra minimum. Mert ilyen szutyok zenét hallgatni bűncselekmény.
Nagyon nem érdekel hogy mit csinálnak a szomszédban. De miért nem tudják normális hangerőn hallgatni?
És kb olyan mintha folyamatosan ugyanazt az egy számot hallgatnák.
Nagyon primitívnek kell lenni ehhez. Nemigaz hogy 8-9 től hajnal 2-ig nem unják meg.
Nem alkalmi, mostanában kb egy hete mindig hallom, hogy megy ott valami zene, meg kiabálnak, hogy józsi kérsz lecsót vagy nem, meg hasonlók, pedig 2 házzal arrébb vannak.
Ilyen bejelentéseknél engem biztos hogy nem büntetnek meg. Butaságokat ne írjatok.
Azok az emberek akik ilyeneken haborognak:
-erosen oregszenek?
-soha eletukben nem buliztak?
-zavarja oket ha mas szorakozik?
... olyan erthetetlen szamomra."
Okés, nem drága egy jóféle erősítő. Hangfalakat is elég olcsón lehet venni.
Aztán odaköltözök melléd és 3 napra végtelenítve berakom
"a világ legótvarabb black metal számai"
című válogatást.
Aztán ne merjél felháborodni hiszen én is csak szórakozok.
Figyelmetlen, önző kis vakarékok. Nálunk is volt ilyen a házban hajnalban. Leordítottam nekik, hogy kussoljanak, aztán ne félj szűköltek is rendesen.
Ez a baj a mai mentalitással. Jajj csak szórakoznak. Én meg azzal fogok szórakozni, mikor másnap hétkor még komásan fekszenek egymáson, hogy becsöngetek hozzájuk. Hadd érezze magát jól mindkét fél.
Ez a lényeg utolsó.
Bár úgy tűnik hogy vége a bulinak mert most kussolnak.
Ez ilyen alkalmi dolog volt mert ezek nem itt laknak.
De akkor se értem hogy miért kell eltúlozni.
Értem én, hogy bosszantó, át is éltem ilyet, mindkét oldalon.
De azért a büntetést ne te szabd már ki, légyszí!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!