Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Dm-be lehet vibrátort venni...

Dm-be lehet vibrátort venni 18 év alatt?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és már régóta szeretnék kipróbálni valami játékszert, a dm-be/rossmann-ba lehet kapni vibrátort, csak tartok tőle hogy 18 alatt nem adnák ki és azért ez elég gáz lenne. Szerintetek?

2020. aug. 6. 12:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Én dm-ben dolgozok de mi nem árulunk ilyeneket.
2020. aug. 6. 13:11
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Pedig de, a dm-ben tényleg van. A felső polcon van, a dobozáról nem látszik egyértelműen mi van benne és az sincs teljesen kiírva, hogy az vibrátor, szóval egy kisgyerek nem fogja csak úgy nézegetni. A síkosítóknál van, ha valakit érdekel. Én is meglepődtem amúgy, amikor először észrevettem. Nincs nagy kínálat, de tényleg van.

Szerintem 17 évesen is megveheted, nem hiszem, hogy egy dm-ben személyit kérnének. Ha biztosra akarsz menni, akkor rendelj egyet. Úgy több közül is tudsz választani és tuti megkapod. A dobozára nem írják rá mi van benne, diszkréten kezelik, ha esetleg ez tart vissza. Ha van ami tetszik a dm-es kínálatból, akkor próbáld meg, legrosszabb esetben is csak szólnak, hogy ezt neked még nem adhatják ki.

2020. aug. 6. 13:11
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Az mondjuk lehet, hogy nincs mindegyik dm-ben, de akkor is 100%, hogy van ahol árulnak ilyet.
2020. aug. 6. 13:13
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van, csak el van dugva, diszkréten, tehát kisgyermek nem látja. Ahogy gésagólyó is van. Más kérdés, hogy szerintem nem sokan vesznek, az is más kérdés, hogy mennyire praktikus az a vibrátor, mert nem túl nagyok és nem túl erősek, tehát nem biztos, hogy sok minden éreznél. Ha normálisat akarsz, minőségit, akkor rendelj netről és a vásárlási kellemetlenségeket is megsprólod.
2020. aug. 6. 13:14
 15/30 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem sem árulnak ilyeneket a DM-ben.

Csak szexboltban, ott meg 18 alatt nem vehetsz semmit.

2020. aug. 6. 13:21
 16/30 anonim ***** válasza:
68%

Én, mint férfi, bizonyára nagyon egyszerűen gondolkodom, de mi értelme annak, hogy árulják, de dugdossák? Ha árulják, az a cél, hogy észrevegyék a vásárlók és vegyék meg, nem?

Komolyan mondom, fölmerült bennem, hogy bemegyek egy dm-be, megpróbálok keresni egy ilyet (ami biztos nehéz lesz, mert azt se szoktam megtalálni, ami normálisan van kirakva), leemelem a polcról, aztán ártatlan arccal megszólítok egy eladónőt, hogy "Tessék mondani, mi ez és mire szolgál?". :-)))

2020. aug. 6. 13:32
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Megérdeklődtem és besz@rok, de egy másik dm-ben dolgozó barátnőm mondta hogy náluk van, viszont pici és ugyanúgy elkérik a személyit.
2020. aug. 6. 13:35
 18/30 anonim ***** válasza:
92%
Jobban jársz ha megrendeled így nem gáz ha a kasszánál fizetéskor véletlen elkérik a személyid és visszavitetik veled ha mégse vehetnéd meg. Bár szerintem nyugodtan lehet. Egyébként aki azthiszi nincs a dmben az menjen fel az oldalára :D
2020. aug. 6. 13:50
 19/30 anonim ***** válasza:
92%

[link]

De, árulnak. Diszkrét csomagolás, felső polc, síkosítók, óvszerek mellett.

A kérdésre válaszolva elméletileg(jogilag) nem adhatnak el szexuális segédeszközt 18 éven alulinak, gyakorlatilag viszont fogalmam sincs kiadják e.

2020. aug. 6. 14:04
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
A drogéria és a szexshop két különböző dolog.
2020. aug. 6. 14:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!