Dm-be lehet vibrátort venni 18 év alatt?
Pedig de, a dm-ben tényleg van. A felső polcon van, a dobozáról nem látszik egyértelműen mi van benne és az sincs teljesen kiírva, hogy az vibrátor, szóval egy kisgyerek nem fogja csak úgy nézegetni. A síkosítóknál van, ha valakit érdekel. Én is meglepődtem amúgy, amikor először észrevettem. Nincs nagy kínálat, de tényleg van.
Szerintem 17 évesen is megveheted, nem hiszem, hogy egy dm-ben személyit kérnének. Ha biztosra akarsz menni, akkor rendelj egyet. Úgy több közül is tudsz választani és tuti megkapod. A dobozára nem írják rá mi van benne, diszkréten kezelik, ha esetleg ez tart vissza. Ha van ami tetszik a dm-es kínálatból, akkor próbáld meg, legrosszabb esetben is csak szólnak, hogy ezt neked még nem adhatják ki.
Szerintem sem árulnak ilyeneket a DM-ben.
Csak szexboltban, ott meg 18 alatt nem vehetsz semmit.
Én, mint férfi, bizonyára nagyon egyszerűen gondolkodom, de mi értelme annak, hogy árulják, de dugdossák? Ha árulják, az a cél, hogy észrevegyék a vásárlók és vegyék meg, nem?
Komolyan mondom, fölmerült bennem, hogy bemegyek egy dm-be, megpróbálok keresni egy ilyet (ami biztos nehéz lesz, mert azt se szoktam megtalálni, ami normálisan van kirakva), leemelem a polcról, aztán ártatlan arccal megszólítok egy eladónőt, hogy "Tessék mondani, mi ez és mire szolgál?". :-)))
De, árulnak. Diszkrét csomagolás, felső polc, síkosítók, óvszerek mellett.
A kérdésre válaszolva elméletileg(jogilag) nem adhatnak el szexuális segédeszközt 18 éven alulinak, gyakorlatilag viszont fogalmam sincs kiadják e.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!