Munkajogi ügyvéd Nyíregyháza környékén?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 14:15
2/2 anonim válasza:
Hello, szerintem sima ügyvéd is ért a munkajoghoz, tehát, ha nem célzottan munkajogra keresel, lehet, hogy lesz kiírva. Asszem a jogi egyetem 6 (?) évfolyamos (leeht,hogy nem , és akkor rosszul tudom); tehát ott gondolom, vélhetően foglalkoznak munkajoggal is; de mondjuk, hogyha ott van ilyen szakosodós dolog; szóval szerintem egy sima ügyvéd, aki nem erre specializálódott; ő is tud neked jogi lehetőségeket vázolni. Vagy pl nemtom, esetleg te is ha átolvasod a munkajogi törvényeket, hogyha van rá időd, erőd, kitartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!