Hagyatéki tárgyaláshoz kellene nekem egy " szakértőbb" személy. Mit tudok tenni? Hagyatékin nem tudom rajtuk behajtani?
Figyelt kérdés
Apukám meghalt. 4en örökölnénk, de ingatlan, ingóság nincs csak adóssága meg a jövedelme azt nem tudjuk mennyi és melyik banknál.
Én fizettem ki a hamvasztást. Temetés nem lesz, mert nekem arra már sajnos nincs pénzem.
Hamvasztásra a számla az nővérem nevére lett írva, mert ő temetési segélyt akart vele intézni, hogy beszálljon a költsége ( kiderült kapott 10 ezret amit elhallgatott előlem)
Aztán most kitalálta, hogy ha apám fizujából kifizetik ezt a 180 ezret akkor ő csak a felét adja oda... Pedig egy ft-ot se adott bele
Én számlámról ment az összeg a temetkezési vállalatnak.
Csak így simán hagyják, hogy engem lehúztak ennyi pénzzel?
2020. aug. 3. 20:06
11/15 A kérdező kommentje:
Én számlámról ment át a temetkezéhez a pénz. Azért nehogy már... Fel is rúgom akkor nem is kicsit. 2 gyerek után kap gyest abból elég nehéz lenne neki kiköhögni. Én tudom bizonyítani, hogy én fizettem...
2020. aug. 4. 09:51
12/15 anonim válasza:
Jól van, akkor hajrá. Perelhetsz természetesen. Menj ügyvédhez.
13/15 anonim válasza:
Te is kaphattál volna temetkezési segély, ha a számla a te nevedre szól.
14/15 A kérdező kommentje:
Az lett volna a lényege, hogy ő kap x összeg segélyt és azt oda adja nekem, mint az ő része címszó alatt. Mellesleg nagyon kevés fizudnak kell legyen, hogy kapj segélyt, én nekem a br. 520 ezres fizumra kötve hiszem, hogy adtak volna.
2020. aug. 4. 12:03
15/15 A kérdező kommentje:
Beszéltem a közjegyzővel, azt mondta mindegy ki nevére szól a számla. Hitelezői igényt kell benyújtani.
2020. aug. 4. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!