Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kamu drog kereskedésért lehet...

Kamu drog kereskedésért lehet kapni valamit?

Figyelt kérdés

Nem akarok ilyet csinálni (főleg hogy én is jól pofán vágnám azt aki ilyet csinál)

Csak szimplán kíváncsi vagyok arra hogy ha valaki pl. Aspirint összetör és eladja speedként akkor azt bünteti e a törvény?

2020. aug. 2. 01:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csalásnak hívják, és vagyon elleni bűncselekménynek számít.
2020. aug. 2. 03:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Aspirint nem szoktak eladni,ha felszívod orrba egyből érzed, hogy az nem odavaló

Inkább gyakrabban koffeintabletákkal ütik fel a speedet vagy síma finom őrlésű fehér kenyérlisztel

2020. aug. 2. 05:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Eladnak bármit.

De honnan tudná meg mondjuk a rendőr? Majd odamegy Pistike hogy hé SP-t akartam venni, de betört gyógyszert adtak el..

Amúgy elmondom nekem volt hogy 4-mec helyett vaníliás cukrot adtak. Nem is nyaltam bele. Intravénás szerhasználó vagyok. Bemelegítettem azt nyomtam is karomba. Volt kis meglepetés miután rosszul lettem, és belenyaltam, aztán éreztem hogy full cukor az egész. Mondjuk úgy kiderülhet. Ha valaki bedartsozza azt belehal...

2020. aug. 2. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Persze hogy lehet érte kapni. alapból tiltott szer és bűncselekmény a vele való kereskedelem, pláne ha még át is versz vele embereket.
2020. aug. 2. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja csak normál esetben senki nem fog reklamálni (max odamennek yampikkal házhoz) mert ugye az egész üzlet nem igazán legál.

De mondjuk eladod a gyógyszert betörve finom őrlésű fehér kenyérlisztel 😃

aztán akinek eladtad továbbadja valakinek aki tűvel lövi magát - ő meg beremegve a cuccra nem nézi át hanem belövi - és megnyekken.

Aztán zárult a kör. Mer drogos-nem drogos, ha halál történik a rendőrök nagyon nyomozni kezdenek, hiába volt egy útszéli csöves. Ha elérik a vonalat, akkor az 1. ember akinek továbbadtad, simán felnyom téged h mentse magát. Azt akk megszívtad mint a torkos borz.

Ezért nem szabad mókerálni..!

2020. aug. 2. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják, ez csalás. Olvastam is nem olyan rég egy cikket, hogy több millió forintért adott el """kábítósszert""" egy csávó, le is tartóztatták.
2020. aug. 2. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és igazából nem tudom, hogy megéri-e. Ha egy ilyen üggyel lebuksz, valószínűleg kevésbé szívod meg, mintha valóban kábszert adtál volna el, de ebben az esetben az is benne van a pakliban, hogy az átvert emberek szépen megkeresnek és jó esetben csak eltörik az orrod és néhány ujjad.

Ez utóbbi eset attól is függ, hogy milyen mennyiségben értékesítették "drogot". Pl ha valaki 5-10 kiló kokót akar tőled venni, az már nem egy kispályás díler, így ha rájön az átverésre, akkor nem biztos, hogy megúszod kis testi sértéssel :D

2020. aug. 2. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az, hogy például egy Speed használó rögtön lássa, és érzi a szagán, hogy ez bizony nem speed. Mert a speed többnyire büdös. Annak a szagát sem lehet össze hasonlítani nagyon mással. Így általában az első szer használókat szokták át cseszni vele. De ha csak egy ilyen kis piti közvetítő+dílertől veszi valaki a cuccot (aki maga is fogyasztja és nagy kereskedőktől veszi), akkor az majd rá fázik egyszer, ha ilyeneket csinál. :D Hallottam már ilyenekről. Magyarországon is (főleg Pesten, ugyan ki gondolná) meg vannak a sztorik. Mindenről nem ír a média, és nem ad tájékoztatást a rendőrség sem. Én nem bátorítanék senkit ilyen dolgokra. Mert ha nem is droggal kereskedik, csak annak látszó anyagokkal, akkor mint ahogy fentebb írták, akkor csalás és a illetéktelen vagy jogosulatlan vagyonelkobzás stb. Ez pedig már önmagában letöltendőt von maga után, de minimum felfüggesztettet. Ja, és lehet azzal számolni, hogy össze vernek, eltörik a kezed és/vagy lábad, esetleg szét verik az autódat, a házadat. Nem csak amcsiban vannak meg ezek a dolgok, és a nagyobb országokban. Ide haza is vannak történések, csak mondjuk nálunk ide haza fél évente egyszer egy nagyobb eset. Amerikában meg egy bizonyos nagyobb városban is napi szintű az ilyen. Jó, a kettőt nem lehet össze hasonlítani. Amerika több mint 100× akkora, mint Magyarország.
2020. aug. 2. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!