Kamu drog kereskedésért lehet kapni valamit?
Nem akarok ilyet csinálni (főleg hogy én is jól pofán vágnám azt aki ilyet csinál)
Csak szimplán kíváncsi vagyok arra hogy ha valaki pl. Aspirint összetör és eladja speedként akkor azt bünteti e a törvény?
Aspirint nem szoktak eladni,ha felszívod orrba egyből érzed, hogy az nem odavaló
Inkább gyakrabban koffeintabletákkal ütik fel a speedet vagy síma finom őrlésű fehér kenyérlisztel
Eladnak bármit.
De honnan tudná meg mondjuk a rendőr? Majd odamegy Pistike hogy hé SP-t akartam venni, de betört gyógyszert adtak el..
Amúgy elmondom nekem volt hogy 4-mec helyett vaníliás cukrot adtak. Nem is nyaltam bele. Intravénás szerhasználó vagyok. Bemelegítettem azt nyomtam is karomba. Volt kis meglepetés miután rosszul lettem, és belenyaltam, aztán éreztem hogy full cukor az egész. Mondjuk úgy kiderülhet. Ha valaki bedartsozza azt belehal...
Ja csak normál esetben senki nem fog reklamálni (max odamennek yampikkal házhoz) mert ugye az egész üzlet nem igazán legál.
De mondjuk eladod a gyógyszert betörve finom őrlésű fehér kenyérlisztel 😃
aztán akinek eladtad továbbadja valakinek aki tűvel lövi magát - ő meg beremegve a cuccra nem nézi át hanem belövi - és megnyekken.
Aztán zárult a kör. Mer drogos-nem drogos, ha halál történik a rendőrök nagyon nyomozni kezdenek, hiába volt egy útszéli csöves. Ha elérik a vonalat, akkor az 1. ember akinek továbbadtad, simán felnyom téged h mentse magát. Azt akk megszívtad mint a torkos borz.
Ezért nem szabad mókerálni..!
Ja, és igazából nem tudom, hogy megéri-e. Ha egy ilyen üggyel lebuksz, valószínűleg kevésbé szívod meg, mintha valóban kábszert adtál volna el, de ebben az esetben az is benne van a pakliban, hogy az átvert emberek szépen megkeresnek és jó esetben csak eltörik az orrod és néhány ujjad.
Ez utóbbi eset attól is függ, hogy milyen mennyiségben értékesítették "drogot". Pl ha valaki 5-10 kiló kokót akar tőled venni, az már nem egy kispályás díler, így ha rájön az átverésre, akkor nem biztos, hogy megúszod kis testi sértéssel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!