Büntetésvégrahajtási személynek milyen jogai vannak?
Bővebben:
Van egy ember aki a büntetés vegrahjtasban dolgozik mint fegyveres őr.
Nem a biztonsági őr hanem aki szállítja a rabokat és hasonlók...
Volt vele már nem egy vitám, és az a lényeg ő azt mondja bármikor szolgálatba állithatja magát, és pl ha én esetleg megutom az utcán el is vitethet, illetve el is tudja intézni hogy bíróságig mennyen az ügy, és nem csak ebben hanem más témában is tud intezkedni.
Az ő elmondasa szerint majdnem olyan mint egy rendőr, még ip cimet is letud kerdezni.
Na most en ebben erősen ketelkedem, milyen jogai vannak egy ilyen munkakörű embernek? Tényleg bármikor szolgalatba allithatja magát? Meg eltud intezni dolgokat?
En annyira nem neztem utána, ezert kérném annak a segítséget aki ebben jartas és ért hozzá.
Mert ha nem igaz amit állít, akkor elgondolkodom rajta hogy rendőrségi feljelentest teszek ellene.
Köszönöm előre is a valaszokat.
Köszönöm.
Kérdeztem mi a feladata, azt mondta az elitéltek szállítása, és előállítása,a többi állam titok így mondta nekem pontosan.
Akkor semmi sem igaz abbol hogy ip cimet kerdezhet le, utcan szolgalatba állíthatja magát és olyan mint egy rendőr?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!