A fegyverhasználati vizsgánál csinálnak drog tesztet?
Ilyen nincs, hogy fegyverhasználati vizsga
Van egy feleslegesen kemény phszihikai meg egy szintén feleslegesen csak kötözködő orvosi alkalmassági vizsgálat, amin nagyon perfektnek kell lenned
Mert csak egy hiba ejtése és már vége is a fegyverekről meg a fegyveres munkáról szőtt álmaidnak, mert azonnal megbuktatnak
Pontosabban alkalmatlannak nyilvánítanak orvosilag
Egyébként nincs vérvétel, sem drogteszt
6 A kérdést leírnám újra, ha sikerült az első két általános iskolában az osztályt elvégezned akkor menni fog a szöveg elovasása
Tehát a kérdés
"A fegyverhasználati vizsgánál csinálnak drog tesztet?"
Nemtudom felfedezhető e benne a VIZSGA szó mert én úgy látom, hogy igen
Ilyen vizsga nincs, hogy fegyverhasználati vizsga
Fegyver ismereti vizsga az viszont van.
Ebbe beletartozik
- egy többoldalas írásbeli teszt
- egy többkérdéses szóbeli teszt
- majd ismét egy szóbeli teszt
- majd a fegyver szét és összeszerelése vizsgáztató előtt
- majd egy darab éles lőszer betárazása a fegyverbe és egy célzott lövés leadása
Drogteszt pedig nincs egyik vizsgán sem
Nem nekem vannak gondjaim az olvasással hanem neked ugyanis a kérdező vizsgáról kérdezett én meg neki válaszoltam egyébként is, nem pedig neked egy jól látható troll dilettásnak
Na akkor egy értelmes válasz.
Fegyvervizsga van. Ott nincs orvosi vizsgálat.
DE!
Amikor viselési/tartási/munka engedélyt akarsz, na oda kell háziorvosi + pszichológia. És ELVILEG, a házidokinak laborra is kell(ENE) küldenie.
Sportfegyvernél meg sportorvosi is van.
És őszintén remélem, hogy kibuksz! Egy drogos féregnek ne legyen fegyvere.
"Van egy feleslegesen kemény phszihikai meg egy szintén feleslegesen csak kötözködő orvosi alkalmassági vizsgálat, amin nagyon perfektnek kell lenned
Mert csak egy hiba ejtése és már vége is a fegyverekről meg a fegyveres munkáról szőtt álmaidnak, mert azonnal megbuktatnak
Pontosabban alkalmatlannak nyilvánítanak orvosilag"
ezt a Nickelodeonon láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!