Az történt, hogy egy hajnali buszjáraton, ami teljesen üres volt a barátnőmmel "elvoltunk" kicsit, orális szex volt. Sajnos kamera is volt a buszon, de ez akkor, részegen nem foglalkoztatott minket nagyon, persze próbáltunk olyan helyre ülni, ami kicsit takarásban van.
Ahogy néztem ez simán egy közerkölcs megsértése, amiért elzárást is adhatnak.
2020. júl. 19. 13:26
1/10 anonim válasza:
Nem fogsz semmilyen elzárást kapni. Főleg, mert olyan időbe történt amikor nem volt senki, másrészt nem voltak beszámítható állapotba. Erre maximum pénzbüntetést kapnátok. De azokat a felvételeket nem szokták visszanézni. Szerinted mennyi időbe telne? Azért van a kamera, hogyha történik egy bűncselekmény akkor lehessen visszanézni, de akkor is bejelentés alapján nézik vissza vagy ha esetleg felfedezik, hogy rongálás történt stb.
2020. júl. 19. 13:32
2/10 anonim válasza:
Ha valamilyen más bűncselekmény miatt visszanézik a felvételt,felfedezhetik.Ha semmi se történt nem fogják visszanézni szerintem.Otthon biztos biztonságosabb,mint nyílvános helyen.
2020. júl. 19. 13:41
3/10 anonim válasza:
Fúj... nem lehet hazáig kibírni ugye? De legalább valami eldugottabb helyig..
Ezert is undorodom a tömegközlekedéstől is.. ki tudja hány kis taknyos spermaja van mindenhol...
Legalabb megbüntetnének,megérdemelnétek.
De remélem legalább a sofőr látta a kis p..csödet.
2020. júl. 19. 13:47
4/10 anonim válasza:
3: Értelmes hozzászólás... Ugye Te se bírod ki azt, hogy ne válaszolj akkor, hogyha nem a kérdésre válaszolsz? Tipikus beképzelt magyar ember vagy ...
2020. júl. 19. 13:49
5/10 anonim válasza:
"Ahogy néztem ez simán egy közerkölcs megsértése, amiért elzárást is adhatnak."
Előbb még azt írtad a busz üres volt. Kinek az erkölcseit sértetted? Az ülését?
2020. júl. 19. 13:53
6/10 anonim válasza:
Visszanézhetnék, de valószínű nem fogják. 72 óra múlva úgyis törlődik a felvétel. Senki nem volt a buszon, a sofőr meg gondolom nem vette észre mert különben lezavart volna. De legközelebb tényleg bírjátok már ki, nem a busz ülése a legmegfelelőbb hely erre...
2020. júl. 19. 13:58
7/10 anonim válasza:
A közerkölcs megsértése (Szabó.tv. 192.§) nem büntethető elzárással.
2020. júl. 19. 14:29
8/10 anonim válasza:
Semmit. Valószínűleg vissza sem nézik. Sőt biztos. Csak akkor nézik vissza, ha valaki lopást jelent vagy rendőrségi eljárásban.
2020. júl. 19. 14:31
9/10 anonim válasza:
4es
Igen, beképzelt magyar vagyok. Nem egy retek cig.ny aki nem bír magával bárhol is legyen. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!