Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Minek akarja a rendőrség...

Minek akarja a rendőrség annyira tudni, hogy van e valami betegség?

Figyelt kérdés

Amikor a rendőrség büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, sejtik hogy ki a tettes, de nem tudják bizonyítani.

Benne voltam sajnos a dologban, azt hiszik én vagyok a tettes. Édesanyámat képes volt a rendőr beidézni és kérdezgetni, hogy van-e valami betegségem.

Leírtam a rendòrnek és elküldtem mailben,hogy felesleges édesanyámat kérdezni, a szakorvosom keresse, és leírtam, hogy kit hol milyen orvost kell keresni és közöltem, hogy édesanyukám nem tud érdemi adattal bírni, kérje az orvosom tanácsát. Le is kérte az orvosi adatomat, hogy enyhe mentális problémám van.

Egy tanút akire azt hiszik elkövető, közbe pedig nem is ő követte el, minek kíváncsiak annyira, hogy van-e valami betegsége vagy nem?

Ez nem bizonyítandó erő.

Más az, ha gyanusított lesz valaki és amikor gyanusítotti pozícióban van, akkor foglalkoznak eü adatokkal, akkor ott van az elmeorvosszakértő és kész. De tanút....

2020. júl. 12. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Gyanúsítottnál talán azért, hogy ha pl rossz a szíve akkor ne az előzetes alatt kapjon szívrohamot. De tanúra fogalmam sincs. Az elmeorvosi az más, ott azt nézik hogy beszámítható-e a tanú.
2020. júl. 12. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
A picsigás megvolt, kipipálhatjuk. Kérdésed is van?
2020. júl. 12. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a rendőrnek a szakorvost megkeresnie, meg tudja nézni a rendszerben, hogy van-e valamilyen állandó jellegű betegséged. Gondolom itt pszichiátriai betegségre gondol ami alapján bűncselekményt követhetsz el vagy másokra veszélyes vagy. Azért mert prosztatagyulladásod van az semmivel nem függ össze...
2020. júl. 12. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg azért, mert már ránézésre is bajod van.
2020. júl. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!