Minek akarja a rendőrség annyira tudni, hogy van e valami betegség?
Amikor a rendőrség büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, sejtik hogy ki a tettes, de nem tudják bizonyítani.
Benne voltam sajnos a dologban, azt hiszik én vagyok a tettes. Édesanyámat képes volt a rendőr beidézni és kérdezgetni, hogy van-e valami betegségem.
Leírtam a rendòrnek és elküldtem mailben,hogy felesleges édesanyámat kérdezni, a szakorvosom keresse, és leírtam, hogy kit hol milyen orvost kell keresni és közöltem, hogy édesanyukám nem tud érdemi adattal bírni, kérje az orvosom tanácsát. Le is kérte az orvosi adatomat, hogy enyhe mentális problémám van.
Egy tanút akire azt hiszik elkövető, közbe pedig nem is ő követte el, minek kíváncsiak annyira, hogy van-e valami betegsége vagy nem?
Ez nem bizonyítandó erő.
Más az, ha gyanusított lesz valaki és amikor gyanusítotti pozícióban van, akkor foglalkoznak eü adatokkal, akkor ott van az elmeorvosszakértő és kész. De tanút....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!