1/15 anonim válasza:
Nem tiltja semmi, akar be is sz*arhatsz. Nem fognak le csukni érte.
2/15 anonim válasza:
Jogilag nem tiltja semmi. Az más kérdés, hogy emeletes parasztnak kell lenni hozzá pláne, ha mondjuk a reggeli tömött járatokon ejted meg a dolgot ahol aztan mindenki szagolhatja.
3/15 anonim válasza:
Most lehet, maszkban úgyse érzi senki :D
5/15 anonim válasza:
Nem tiltja semmi.
De, érdemes közben köhögni, hogy ne lehessen hallani.
6/15 anonim válasza:
Ha maszk van a fenekeden, akkor igen.
7/15 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom, ki hogy van vele, de nekem, ha igazán ki akar jönni, nincs az a varázserő, ami benn tartsa, még ha tilos lenne is. :D
8/15 Neurotech válasza:
Én imádom telefingani a buszt/metrót amikor tömött :D Sosem unom meg ezt a szórakozást. A legjobb amikor azelőtt pukizom mielőtt kiszállnék. Legjobb időzítés amikor még jóval ajtónyitás előtt kieresztem, hogy biztos kijöjjön a nadrágomból, majd nézni a beszálló versenyzőket. Kiszállok becsukódik az ajtó és az emberek arcán látni a pókerarcos fájdalmat és a tudatot, hogy még egy megállóig minimum fermentálódni fognak a bűzben. Csodálatos.
9/15 anonim válasza:
Simán.
Nemrég egy közkedvelt tótól utaztam vonaton, nemsokára a közelembe ült egy nő, rövid idő múlva mellém tette a kissé nem tiszta mezítlábas tappancsát. Maszk volt rajtam, nála nem.
Ha a sajtszag megy, akkor a pukika sem akadály:).
10/15 Neurotech válasza:
ja ilyen nekem is volt hogy ilyen poshadtruha szagú ember állt mellettem a buszon, erre befingottam, ez a természetes védekezésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!