Legális önvédelmi eszköz? 16/f
Szeretném magam megvédeni ha pl megyek valahova bulizni.
Nem szeretnék holmi késsel,vagy vascsővet vinni,tik mit ajánlatok?
Költözz olyan helyre, ahol nincsenek cigók. Ez az első kör az önvédelemben.
Aztán, ha valaki cigó oda költözik, mutassad meg neki a dögkutat, ahova dobni fogod, miután felakasztottad a fára a az utca minden lakója húzott eggyet a lábán.
Ekkor tudod magad megvédeni, hogy szórakozóhelyen ne legyen bent olyan, emberi viselkedésre alkalmatlan Indiából érkezett, államilag támogatott migráncs beltenyészteti, familiárisan hiperpigmentált populáció, ami veszélyt jelentene rád szórakozás közben.
Kedves 11-es válaszoló!
Amit írtál kurvára eláll a önvédelemtől,de köszi a választ.
Szia 14-dik.
nem vagyok hülye/degenerált,hogy buliba fegyvert vigyek.
Olyan helyen lakok ahol bűnözés megy,és nem ott lakok ahol te.
És szerintem mindenki úgy van vele hogy ha megtámadják,tudjon védekezni,és ne verjék szét.
Szóval mégis csak vacak helyen laksz és szerinted mégsem ez tehet arról, hogy nem jó a közbiztonság. Én sokszor buliztam Győrben, Abdán, Pécsen, Keszthelyen, Velencén, Budapesten, Gödöllőn, Dunaújvárosban, Visegrádon. Egyszer volt gondom a héven, de a futás és az acél betétes bakancs mellett az, hogy 40x fel tudtam magam húzni a rúdon elég fizikumot és fegyvert ahhoz, hogy fejbe tudjam rúgni azt, aki késsel támadott rám az örsön. Mondani sem kell, hogy fhpp volt.
Te neked fizikum és az önvédelmi tanfolyamok ugyan úgy nem tetszenek, mint lehetőség, mint az, hogy haverokkal menj le.
Neked több bajod is lehet. Lehet elég lenne egy pszichológust felkeresni és rájönnél, miként legyél kevésbé olyan, akit megtámadnak, vagy féljen attól is, ami nincs jelen.
16-dik.
A kötekedés helyett inkább normális választ nem tudtál volna adni?
Kötekedés? A logikus magyarázat a sírásodra Kötekedés?
Te el vagy tévedve ember!
A helyzet az, hogy neked pszichológusra van szükséged, ha azt hiszed az utcán veszélyben vagy és azt hiszed, hogy társaságban a diszkóban veszélyben vagy.
Ember,elő fordult már hogy belém kötöttek már,és megvertek.
És szerinted akkor ne féljek hogy megverjenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!